Meditație 28 Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 97
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2432-28-noiembrie]28 Noiembrie [/url]
„ Daca slujba aducatoare de osînda a fost slavita, cu cît mai mult o întrece în slava slujba aducatoare de neprihanire ? …În adevar daca ceea ce era trecator , era cu slava , cu cît mai mult va ramînea în slava ce este netrecator ? 2 Cor. 3:9 si 11
În timpul Revolutiei Franceze din aprilie 1848, trei englezi care vizitau Parisul ,au fost martori ai momentului cînd a fost atacat palatul regal, iar regele Filip Luis , a fost înlaturat de la tron. Unul dintre acesti excursionisti a pastrat un jurnal de calatorie, în care a descris asaltul revolutionarilor asupra palatului regal. Acesta a scris :
Un vehicol blindat a spart usa de la intrare , darîmînd si cladirile din jur. În acelasi fel au cazut si multe alte cladiri din incinta curtii regale. Doar în cîteva minute vehicolul folosit de revolutionari a ajuns în fata capelei. A trecut prin usa acesteia si deodata revolutionarii s-au trezit în fata unui mare tablou asezat pe peretele din spatele altarului, ce-L reprezenta pe Domnul Isus rastignit.
În acele momente cineva a strigat : „Opriti-va „! Revolutionarii ce au fost cuprinsi de furie pîna atunci,au facut o mare liniste, s-au descoperit si si-au plecat capul în închinare. Multi dintre ei au îngenunchiat . Dupa acele momente de înalta reverenta, tabloul a fost luat de pe perete si mutat în cladirea unei biserici învecinate, în cea mai perfecta stare de liniste si respect . În acele momente din toiul revolutiei, parca totul a amutit. Se putea auzi chiar si zgomotul provocat de caderea unei frunze!
Impresionat de acest eveniment, excursionistul a scris : „ Este ceva mai maret decît o revolutie pamînteasca” ! Avea perfecta dreptate ; pentru ca în fata jertfei Domnului Isus , trebuie sa se opreasca orice fiinta umana, penru a trai o revolutie spirituala !
Rug. Dumnezeul Dragostei ; În mijlocul urcusurilor si-al coborîsurilor vietii, ajuta-ma sa nu uit niciodata ca Tu esti mai mare decît toate acestea si meriti cinstea, gloria si închinarea . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Când tu te schimbi, prietenii tăi se schimbă și ei, fără să îți dai seama.