Meditație 22 Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 123
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2438-22-noiembrie]22 Noiembrie [/url]

„ De fapt , Hristos m-a trimis nu sa botez , ci sa propovaduiesc Evanghelia : nu cu întelepciunea vorbirii , ca nu cumva crucea lui Hristos sa fie facuta zadarnica .” I Cor.1:17
Într-o revista, a fost redata o convorbire pe care un parinte a avut-o cu copilul sau în timp ce calatoreau împreuna cu masina. Matei, un baiat de aproape 4 ani , l-a întrebat pe tatal sau : „ Tata ; de ce marul meu si-a schimbat culoarea dupa ce am muscat din el ?” Dorind sa raspunda imediat acestei întrebari, tatal i-a zis : „ Atunci cînd musti din mar si-i îndepartezi coaja, acesta vine în contact cu aerul si intervine fenomenul de oxidare. Marul îsi schimba structura moleculara, de aceea capata o culoare diferita!”
Dupa o pauza foarte lunga în care baiatul nu a spus nici un cuvînt, Matei l-a întrebat în soapta pe tatal sau : „ Vorbesti cu mine tata ?
Este o mare provocare sa vorbesti cu un copil ; nu-i asa ? Daca tii cont de aceasta situatie, atunci poti întelege ce-a însemnat pentru primii crestini sa încerce sa spuna altora despre natura divina a Domnului Isus !
Divinitatea a invadat universul nostru ! În Evanghelia lui Ioan, putem vedea gloria atribuita Singurului nascut din Tatal !” Nu-i asa ca sunteti surprinsi de aceste concepte teologice ? Cum ai putea pune aceste adevaruri în cuvinte care sa fie usor de înteles chiar si pentru un copil ? Esti gata sa încerci ?
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa pot marturisi despre Tine , folosind cuvinte care sa fie usor de înteles . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Consacrarea nu înseamnă a-I da ceva lui Dumnezeu, ci a nu lua nimic din ceea ce Îi aparţine.