Meditație 20 Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 104
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2440-20-noiembrie]20 Noiembrie [/url]
„ Dar doreau o patrie mai buna , adica o patrie cereasca . De aceea lui Dumnezeu nu-I este rusine sa Se numeasca Dumnezeul lor, caci le-a pregatit o cetate. „ Evrei 11:16
În cartea sa „Garduri sau Poduri”, John Johnston, a descris un eveniment inedit dintr-o competitie sportiva nationala, Americana. Un jucator al acestei echipe a fost desemnat pentru meciul final de catre suporteri, dintre fani. Pentru acesta a fost o onoare deosebita sa joace în echipa pe care o iubea, la un meci atît de important. Marea lui problema era faptul ca pentru aceasta mare oportunitate nu era pregatit !
O camera de luat vederi a inregistrat toata pregatirea acestuia, înainte de a intra pe teren. Un moment deosebit a fost timpul cînd acesta a trebuit sa îmbrace echipamentul.Numai pentru a se echipa pentru meci , a fost o provocare majora pentru acest neinitiat. I-au cumparat un tricou de la un magazin din aeroport , pe care i-au scris un numar cu un marker. Au împrumutat jambiere de la un jucator al unei alte echipe, iar o casca potrivita i-a fost adusa chiar atunci cînd urmau sa urce în avion, pentru a se deplasa lalocul competitiei! Întreaga pregatire s-a facut în graba; cu un fan si cu obstacole deosebite.
Acest jucator ar fi trebuit sa fi citit pilda Domnului Isus, despre cele 5 fecioare neîntelepte si despre acel om care a venit la masa împaratului , fara haina de nunta !
Modul cum abordam timpul de pregatire, dezvaluie multe lucruri despre caracterul nostru. Spre deosebire de acest jucator desemnat de fani, care a trebuit sa se pregateasca pentru joc la minut, este exemplul astronautilor :
Acestia înainte de a porni în misiunea încredintata, muncesc din greu si se pregatesc intens. În una dintre expeditiile Apolo, cînd Conrad a fost întrebat despre experientele traite, acesta a raspuns : „ A fost la fel ca saptamîna trecuta !” „Cînd am pasit pe luna, mi s-a parut ca am mai fost pe aici de multe ori înainte, pentru ca am repetat aceleasi exercitii la antrenament.”
Aceasta experienta a devenit pentru noi atît de familiara, pentru ca ne- am pregatit pentru acest moment în ultimii patru ani , în fiecare zi !
Cum te pregatesti pentru a-l întîlni pe Domnul ? Te asemeni cu acel jucator desemnat de fani ; sau cu astronautii ?
Rug. Doamne Dumnezeule ; n-as vrea sa ma numar printre cei neîntelepti, de aceea Te rog sa ma ajuti sa ma pregatesc în fiecare zi. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mântuiește, Doamne, poporul Tău, și binecuvântează moștenirea Ta! Fii păstorul și sprijinitorul lor în veci. ( Psalmii 28:9 )