Meditație 19 Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 107
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2441-19-noiembrie]19 Noiembrie [/url]
„ Asa dar, voi nu mai sînteti nici straini , nici oaspeti ai casei, ci sînteti împreuna cetateni cu sfintii, oameni din casa lui Dumnezeu, fiind ziditi pe temelia apostolilor si proorocilor , piatra din capul unghiului fiind Isus Hristos. „ Ef.2:19-20
Marele actor de comedie Charles Brown, a marturisit odata ca rolurile sale sunt în mare pericol atunci cînd nu participa la repetitie. Atunci cînd pierde repetitiile , pierde si încrederea în sine si acuratetea cu care interpreteaza pe cei pe care trebuie sa-i puna în scena.
Oamenii care sar peste repetitie direct la lucrurile adevarate, sau care fac o repetitie în conditii neadecvate, n-ar mai trebui sa se astepte la succes.
Harry Nelson ,a povestit o întîmplare din timpul colegiului traita de colegul sau de camera. Pentru a învata mai usor , acesta a vrut sa se asigure ca toate conditiile sunt perfecte. De aceea si-a cumparat un fotoliu confortabil, papuci de casa comozi si un halat calduros.Apoi si-a facut rost de un stativ pe care a asezat cartea într-un unghi corect pentru citire si a instalat o lampa de carte ce difuza lumina spre pagina pe care si-o dorea. Si-a pregatit pixuri de diferite culori si multa hîrtie de scris.
Dupa ce s-a asigurat ca toate aceste mijloace erau pregatite , s-a întors în camera dupa masa de seara , si-a scos hainele si pantofii si s-a îmbracat cu halatul si papucii de casa.Apoi a aprins lampa de studiu si si-a pus cartea pe suport. S-a asezat confortabil în fotoliu , hotarît sa se pregateasca pentru cursuri. Cînd socotea ca totul era aranjat pentru a avea reusita în pregatire, a adormit bustean !
Pentru el, desi avea toate conditiile , acest fel de pregatire nu l-a ajutat prea mult. Avea totul; dar i-a lipsit vointa , dedicarea si perseverenta ! Nu cumva te asemeni cu acest student în pregatirea ta pentru a fi un slujitor pentru Împaratia lui Dumnezeu ?
Rug. Doamne Isuse : ajuta-ma sa nu atipesc, ci sa ma pregatesc asidu pentru a te sluji cu credinciosie , fiind la înaltimea asteptarilor Tale. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Hotărârea, dreptatea, exemplul şi sinceritatea alcătuiesc ceea ce noi numim caracter. El este temelia demnităţii personale. (La Rochefoucauld)