Meditație 16 Noiembrie (6)

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 104
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2444-16-noiembrie-6]16 Noiembrie (6)[/url]
„ Isus a raspuns : „Tu zici : „Daca poti !”….Toate lucrurile sînt cu putinta celui ce crede.!” Îndata tatal copilului a strigat cu lacrimi :”Cred Doamne ! Ajuta necredintei mele!”. Marcu 9:23-24
Într-o zi un administrtor al unei Sali de teatru a primit un telefon de la o doamna care îi cerea ajutorul. Aceasta i-a spus ca si-a pierdut o brosa cu diamante care poate sa fi cazut în sala de spectacol. Administratorul i-a cerut domnei sa astepte la telefon, în timp ce el avea sa trimita pe cineva sa caute în zona în care ea si-a avut biletul.
În doar cîteva minute un îngrijitor s-a întors avînd în mîna acea bijuterie pretioasa. Cînd însa administratorul a ridicat receptorul pentru a-i comunica acelei doamne vestea cea buna, linia era întrerupta. Doamna închisese receptorul ! Spre uimirea tuturor, aceasta nici n-a mai revenit cu vre-un alt telefon.
Desi brosa a fost gasita, administratorul n-a putut s-o înapoieze aceleia care o pierdusera, pentru ca legatura a fost întrerupta.
Ce situatie dureroasa ! În acelasi fel însa si Dumnezeu a pregatit pentru noi o cale prin care putem scapa de povara pacatului , primind darul vietii si-al rasplatirii vesnice, dar noi continuam sa traim ca acea femeie o viata de durere, amaraciune si disperare, pentru ca ne-am închis inima ca nu cumva sa auzim vestea cea buna !
Cineva a spus : Columb a descoperit o noua lume; Copernic a descoperit un nou cer; dar Martin Luter , a descoperit un nou Dumnezeu! Un Dumnezeu plin de mila si de dragoste, care este gata sa ne dea darul mîntuirii. Aceasta ne este asigurata si o gasim numai în Hristos.Crede în el si vei fi mîntuit !
Rug. Dumnezeul dragostei ;eu cred ; ajuta-mi necredintei mele .Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Noiembrie (6) | Salvatorul.ro
meniu prim
Smeriți-vă, dar, sub mâna tare a lui Dumnezeu, pentru ca la vremea Lui, El să vă înalțe. ( 1 Petru 5:6 )