Meditație 12 Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 188
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2448-12-noiembrie]12 Noiembrie [/url]
„ Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare , pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit , macar ca eram morti în greselile noastre , ne-a adus la viata împreuna cu Hristos. (prin har sunteti mîntuiti ) .„ Ef. 2:4-5
Într-o fscinanta povestire intitulata „Micul Print” se povesteste ca prietenul cel mai apropiat al printului mostenitor care a fost exilat pe o insula pustie , a fost o vulpe. În momentul în care urma ca si vulpea sa –l paraseasca , aceasta i-a spus : Daca pîna atunci cînd ma voi reîntoarce vei împlini anumite conditii pe care ti le stabilesc, atunci îti voi face cunoscut care este cel mai mare secret al vietii !
În zilele ce au urmat, printul s-a straduit din greu si a depus toate eforturile penru a împlini toate conditiile impuse . Dupa o vreme vulpea s-a reîntors . Cînd printul a observat-o , stiind ca a înplinit tot ceea ce i se ceruse, i-a cerut vulpii sa-i destanuie care este cel mai mare secret al vietii ! Dupa ce s-a asigurat ca toate conditiile i-au fost împlinite, vulpea i-a zis printului : „ din acesta zi si pentru tot restul vietii tale sa stii ca numai lucrurile invizibile sunt esentiale ! Acesta-i cel mai mare secret al vietii .
Gîndeste-te la acest raspuns pentru cîteva clipe : „Numai lucrurile de sus; invizibile sunt esentiale !”
Daca esti cumva prea legat de lucrurile acestei lumi , sa nu cumva sa uiti ca va veni o zi în care vei descoperi ca numai lucrurile invizibile ; relatia cu Dumnezeu, si împaratia Lui conteaza ! Ai grija ca nu cumva atunci cînd vei descoperi acest adevar , sa nu fie prea tîrziu .
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa ofer prioritate lucrurilor de sus, stiind ca Tu îmi porti de grija pentru cele de pe pamînt. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Frații mei, luați ca pildă de suferință și de răbdare pe proorocii, care au vorbit în Numele Domnului. ( Iacov 5:10 )