Meditație 04 Noiembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 188
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2458-04-noiembrie]04 Noiembrie [/url]
„ Domnul sa va îndrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos. „2 Tes. 3:5
Pauline Hord a fost o femeie credincioasa care la vîrsta de aproape 80 de ani avea ca pasiune a vietii educatia si rugaciunea pentru nevoile altora. În mod special ea a fost dedicata pentru a-i ajuta pe cei ce nu stiau carte , sa poata învata sa scrie si sa citeasca .
Pauline îsi investea timpul alaturi de profesorii din scolile publice , ajutîndu-i pe cei ce nu puteau citi, sa învete, folosind o noua metoda de învatare. În ciuda vîrstei sale înaintate, timp de trei zile pe saptamîna patru sau cinci ore pe zi , ea preda aceasta noua metoda de învatare.
O data pe saptamîna însa, ea conducea masina timp de aproape doua ore , pîna la Închisoarea de Stat din Mississippi , penru a-i îvata acelasi program si pe puscariasii de acolo. În acelasi timp în care ea îi învata pe acestia sa scrie si sa citeasca , le vorbea si despre credinta ei , marturisindu-le evanghelia.
Cu cîtiva ani de zile în urma, presedintele George Bush (senior) a lansat un program intitulat „Puncte de Lumina”! Prin acest program, el dorea ca printr-o slujire creativa împlinita în mod voluntar, cetateni ai S.U.A. sa exercite o influenta pozitiva în zona în care locuiesc.
În urma acestei actiuni, în multe localitati de pe tot cuprinsul Americii, au fost identificati numerosi cetateni ca fiind adevarate „puncte de lumina „! Pauline Hord a fost printre acestia. Ziarele locale au scris chiar si un articol , prin care a fost descrisa slujba pe care ea o împlinea.
Dupa numai cîteva luni , presedintele Bush, a vizitat localitatea Memphis. În timpul acestei vizite el a dorit sa recompenseze 7 dintre cele mai stralucitoare puncte de lumina din acea zona. Pauline a fost una dintre aceste persoane invitate la un dineu împreuna cu presedintele.
Acest dineu a fost însa stabilit pentru o zi de miercuri, zi în care Pauline avea întîlnirea ei saptamînala cu pscariasii din Mississippi, pe care îi învata sa scrie si sa citeasca marturisindu-le evanghelia.
Nevoita sa aleaga între cele doa responsabilitati, ea a decis mai degraba sa-si continuie slujirea învatîndu-i pe puscariasi, decît sa fie la masa cu presedintele !
O decizie surprinzatoare ; nu-i asa ? Credeti ca Pauline a ajuns vreodata sa vada roadele muncii sale ? Cu toate acestea, ea a fost gata pentru orice jertfa numai ca sa-si duca slujba începuta pîna la capat.
Chiar daca roadele muncii pe care o împlinesti se vor vedea poate numai dupa ani de zile , fii gata sa lucrezi cu dedicare , pentru ca Dumnezeu va folosi jertfa dragostei tale pentru a împlini mari nevoi a celor din jurul tau ,atunci cînd lucrezi cu credinciosie !
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu „o lumina a lumii „ slujindu-i pe cei din jurul meu cu daruire si credinciosie . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Noiembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Iubirea este ca cele cinci pâini şi doi peşti. Nu începe să se înmulţească până nu o dai altora.