Meditație 31 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 175
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2462-31-octombrie]31 Octombrie [/url]
„ Daca un frate sau o sora sunt goi si lipsiti de hrana de toate zilele, si unul dintre voi le zice : „Duceti-va în pace, încalziti-va si saturati-va !” fara sa le dea cele trebuincioase trupului, la ce i-ar folosi ? Iacov 2:15-17
Într-o biserica membrilor prezenti la un serviciu divin de dimineata le-au fost împartite mai multe foi cu diferite întrebari legate de organizarea serviciilor de închinare. Una dintre aceste întrebari era : „Credeti ca ar fi bine sa avem un serviciu de studiu biblic duminica dupa masa ?”
Cînd a adunat chestionarele , tînarul pastor a fost uimit de raspunsul primit . Peste 50 de persoane au raspuns afirmativ, aratînd ca ar fi binenevenit un serviciu de studiu biblic duminica dupa masa! El a început chiar sa-si pregateasca temele pentru aceste întîlniri.
În acel timp , în biroul sau a intrat însa un batrîn al Bisericii. Vazîndu-l atît de entuziasmat, batrînul i-a zis fara sa-l supere: „ Întrebarea pe care ai pus-o nu este tocmai corecta !” N-ar fi trebuit sa întrebi daca este bine sa fie un serviciu de studiu biblic duminica dupa masa; ci întrebarea ar fi trebuit sa fie mult mai concreta si anume : „ A-ti fi gata sa participati la un serviciu de studiul biblic duminica dupa masa ?”
În urmatoarea duminica aceasta noua întrebare a fost împartita tuturor membrilor bisericii . De data aceasta rezultatul a fost însa total diferit fata de cel din duminica precedenta. Numai 12 persoane au aratat ca sunt gata sa participe la acest studiu !
Acest exemplu are o provocare deosebita si pentru tine ? Esti gata sa te implici sa participi si sa actionezi; sau te limitezi numai la a da sfaturi si recomandari ? Chemarea lui Dumnezeu pentru noi este clara si precisa : „fii gata sa faci nu numai sa spui !”
Rug. Dumnezeul Dragostei ; ajuta-ma sa-Ti aud chemarea si sa fiu gata a o împlini depunînd orice jartfa, pentru ca astfel sa ma pot ridica la înaltimea asteptarilor Tale . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 31 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Sufletul nostru nădăjduiește în Domnul; El este Ajutorul și Scutul nostru. ( Psalmii 33:20 )