Meditație 24 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 161
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2468-24-octombrie]24 Octombrie [/url]
„ Hristos sa locuiasca în inimile voastre prin credinta ;pentruca avînd radacina si temelia pusa în dragoste , sa puteti pricepe împreuna cu toti sfintii , care este largimea , lungimea , adîncimea si înaltimea; si sa cunoasteti dragostea lui Hristos, care întrece orice cunostinta, ca sa ajungeti plini de toata plinatatea lui Dumnezeu „. Efeseni 3:17-19
Pastorul Ian Pitt Watson , un mare om a lui Dumnezeu , a spus ca Dragostea lui Dumnezeu fata de noi , este incomensurabila , iar uneori are valente ilogice.
Ca sa exemplifice aceasta declaratie, el a facut o comparatie cu dragostea fetitei lui , fata de papusa ei de cîrpe. El a observat ca fetita lui ca sa se joace, a luat din casa hainele cele mai ponosite , le-a facut sul si le-a înfasurat cu o basma . În noua forma, pentru ea acele haine au dobîndit cea mai mare valoare.Hainele strînse împreuna au ajuns sa fie papusa ei preferata cu care vorbea si pe care o dezmerda toata ziua si o avea alaturi în patutul ei toata noaptea.
Urmarind trairile fetitei lui , Watson a spus ca sunt anumite lucruri ce merita a fi iubite , pentru ca sunt de valoare, iar altele au valoare pentru ca sunt iubite !
În acelasi fel se manifesta si dragostea lui Dumnezeu . Noi suntem papusa lui din tarîna, dar am capatat valoare pentru ca El ne iubeste !
Inima lui Pavel era plina de lauda, dtotita plinatatii bogatiei lui Dumnezeu manifestata fata de noi. În Dumnezeu el a gasit o bogatie de har, un Dumnezeu care ne asculta, ne conduce si mai mult ca orice ; ne iubeste cu o dragoste nespusa , chiar daca nu meritam !
Rug. Dumnezeul Dragostei ; îti multumesc ca ma iubesti si-mi împarti din plinatatea bogatiilor Tale. Ajuta-ma sa cunosc larimea , lungimea adîncimea si înaltimea dragostei Tale si sa fiu gata sa iubesc în aceiasi masura. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
O zi fără rugăciune e o zi fără binecuvântări, și o viață fără rugăciune e o viață fără putere!