Meditație 23 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 192
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2469-23-octombrie]23 Octombrie [/url]
„ Dar Dumnezeu Îsi arata dragostea fata de noi prin faptul ca , pe cînd eram noi înca pacatosi, Hristos a murit pentru noi „
În cartea „ Omul din oglinda” , Patrick M. Morley, povesteste o întîmplare traita de un grup de pescari care au mers sa pescuiasca în Alaska. Acestia au închiriat un avion ce putea sa aterizeze pe apa si au cautat un golf în Alaska , unde au pescuit toata ziua. Seara cînd s-au întors la avion, n-au putut însa sa zboare pentru ca din cauza refluxului avionul a ramas pe uscat.
Neavînd o alta alternativa, au trebuit sa astepte pîna dimineata, ca apa sa creasca din nou. Cînd apa a crescut suficient pentru ca sa poata decola, pilotul a pornit motorul si s-au ridicat deasupra marii. Numai dupa cîteva minute de zbor însa , avionul s-a prabusit în apa. În timpul cît a fost pe uscat, s-a facut o gaura în unul dintre pontoanele de aterizare care s-a umplut cu apa.
Din cauza greutatii prea mari , avionul n-a mai putut sa zboare. Pilotul si toti pescarii au supravetuit evenimentului , dar s-au trezit în apa destul de departe de tarm. Pilotul si doi dintre pescari, au reusit sa înoate si au ajuns la mal. Un tata ceare era cu copilul sau de 12 ani ce nu stia sa înoate , înainta însa foarte greu. În numai cîteva minute acesta a obosit , fiind înghititi de ape. Tatal ar fi putut ajunge la mal ; dar a ales mai degraba sa moara împreuna cu fiul sau , decît sa se salveze singur.
Dragostea acestui parinte fata de fiul sau, este o prefigurare a dragostei pe care o are Dumnezeu pentru noi. Cînd eram în pacat si în moarte, Domnul Isus a venit ca sa ne salveze. Desi a murit platind El pretul pe care noi îl meritam; a înviat, si acum ne poarta pe umeri spre tarmul vesniciei !
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca atunci cînd eram fara putere , prada pacatului si mortii ; Ti-ai aratat dragostea , trimitîmd pe Fiul Tau care mi-a daruit viata murit pentru mine. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mă interesează ce gândește Dumnezeu. Restul sunt detalii. ( Albert Einstein )