Meditație 21 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 191
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2471-21-octombrie]21 Octombrie [/url]
„ Raspunde-mi cînd strig , Dumnezeul neprihanirii mele : scoate-ma la loc larg , cînd sunt în strîmtorare! Ai mila de mine , asculta-mi rugaciunea !” Ps. 4:1
Garth Brooks , este unul dintre cei mai populari artisti crestini ai zilelor noastre. Pe unul dintre albumele sale, acest cîntaret are un cîntec intitulat : „ Rugaciuni neascultate „! În acest cîntec el atrage atentia spre un subiect care tulbura pe multi crestini : „Rugaciunile ce nu primesc raspunsul pe care îl dorim „!
Subiectul cîntecului vorbeste despre o dragoste esuata si framîntarile sufletesti prin care a trecut o tînara ce iubea sincer un baiat, pe care îl astepta sa o ceara în casatorie.
Ea s-a rugat adesea ca Dumnezeu sa aduca acel moment atît de mult asteptat, cînd alesul inimii sa-i devina sot. Rugaciunea ei însa n-a primit raspunsul asteptat. Acel tînar s-a casatorit cu altcineva. Desi la început cei doi pareau fericiti , viata lor de familie a ajuns un dezastru. El a ajuns un alcoolic iar tînara cu care acesta s-a casatorit, l-a parasit.
Tînara care s-a rugat ca acest baiat sa-i fie daruit de Dumnezeu ca sot, a ajuns sa se casatoreasca cu un alt baiat pe care nici nu-l observase înainte si a trait o viata de familie fericita si împlinita. Acum cînd se uita înapoi si compara ce-a ajuns dragostea ei pierduta, cu fericirea pe care o traieste alaturi de barbatul pe care Dumnezeu i L-a daruit , îsi da seama ca nu exista nici un termen de asemanare.
Desi rugaciunea nu i-a fost ascultata si dorinta staruitoare a inimii ei a ramas neîmplinita, Dumnezeu i-a daruit ceva mai bun. Ca o concluzie a acestei experiente, în strofa de refren a cîntecului sau Gartth Brooks, repeta mereu fraza : „ Unul dintre cele mai mari daruri ale lui Dumnezeu sunt: „Rugaciunile neascultate „!
Aceasta ni se întîmpla deseori si noua ; nu-i asa ? De cîte ori nu ne-am rugat cu insistenta pentru un anume lucru, crezînd ca viata ne va ramîne goala si fara sens daca nu-l vom primi ? În acele momente cînd n-am primit ceea ce asteptam cu atîta ardoare cu siguranta ca am fost zdrobiti si nefericiti ! Mai tîrziu însa, cînd ne-am dat seama ca Dumnezeu controla si acea situatie , am înteles ca El nu ne-a raspuns la ceea ce ceream, pentru ca ne pregatisera ceva mai bun.
De fapt „Toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu”! În toate aceste lucruri sunt cuprinse si „Rugaciunile neascultate”!
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca îmi asculti rugaciunile si ca îmi raspunzi daruindu-mi nu ceea ce vreau , ci ceea ce-mi trebuie si ce este mai bun !. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi întreabă: „De ce?” Eu visez lucruri care nu există şi întreb: „De ce nu?” (Robert Francis Kennedy)