Meditație 20 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 100
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2472-20-octombrie]20 Octombrie [/url]
„ Ia aminte la strigatele mele , Împaratul meu si Dumnezeul meu, caci catre Tine ma rog. ! Doamne auzi-mi glasul, dimineata ! Dimineata eu îmi îndrept rugaciunea spre Tine , si astept. „ Ps 5 :2-3
O mama a intrat cu fetita ei într-un magazin de papusi . În timp ce urmareau papusile fetita a început sa întrebe : „ Mama ce face papusa aceasta ? Mecanismul cu care este dotata , a raspuns mama ; o face sa rîda continu atunci cînd este tinuta în picioare ! Dar papusa cealalta ; a întrebat fetita indicînd o papusa dintr-o alta vitrina ? Aceasta plînge! A raspuns mama . Dar cealalta papusa închisa în vitrina ce poate sa faca ; a continuat cu întrebarile micuta ? Aceasta papusa este foarte scumpa a raspuns mama! Daca vorbesti cu ea, aceasta îti raspunde si vorbeste cu tine !
Deoarece toate papusile indicate de fetita erau prea scumpe,împreuna cu mama s-au îndreptat spre un raion unde papusile aveau un pret mai rezonabil, dar care nici nu exprimau nimic sonor.
Vazînd acele papusi îngramadite pe raft, fetita a întrebat identificînd pe una dintre ele : Aceasta papusa ce face ? Asculta ! ; i-a zis mama . Atunci cumparami-o a spus fetita ! Voi avea pe cineva care ma va asculta tot timpul . În cazul acelei papusi, totul a fost o gluma; Dumnezeu însa ne asculta cu adevarat !
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca esti gata sa ma asculti todeauna . Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Femeile, de asemenea, să fie cinstite, neclevetitoare, cumpătate, credincioase în toate lucrurile. ( 1 Timotei 3:11 )