Meditație 17 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 129
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2475-17-octombrie]17 Octombrie [/url]
„Dimpotriva , fiti buni unii cu altii , milosi, si iertati-va unul pe altul , cum v-a iertat si Dumnezeu pe voi în Hristos „ Efeseni 4:32
O bunicuta care împreuna cu sotul ei si-a aniversat “nunta de aur “, atunci cînd a fost întrebata care a fost secretul acestei lungi si fericite casnicii, a dat un raspuns neasteptat : „ În ziua nuntii noastre , a raspuns bunicuta , am hotarît sa fac o lista cu zece dintre slabiciunile sotului meu, pe care sa i le îngadui ; iar atunci cînd îsi va manifesta vreuna dintre ele sa fiu gata sa iert neconditionat.
Auzind acest raspuns, unul dintre invitati a fost curios sa afle ce anume era trecut pe acea lista ? Vazînd curiozitatea tuturor , bunicuta le-a zis : „ Sa va spun adevarul ; înca n-am reusit sa scriu aceasta lista. Dar oridecîteori sotul meu facea ceva care ma facea sa fiu nefericita , spuneam todeauna: „ Luci , aceasta manifestare cu siguranta este una din cele 10 de pe lista. „!
Aceasta este o atitudine pe care si Domnul Isus ar aprecia-o ! Ce lucruri ar trebui sa trecem noi pe lista, gîndindu-ne la cel care ne-a gresit ? De cîte ori suntem dispusi sa-l iertam ? De sapte ori, pare a fi un numar acceptabil luînd în considerare disponibilitatea umana. Domnul Isus însa spune : „Nu numai de sapte ori; ci de saptezeci de ori cîte sapte „!
Viata crestina nu poate fi definita de intentii bune si numere aritmetice; ci printr-o atitudine de compasiune si iertare manifestata practic în fiecare zi. Cu alte cuvinte nu exista nici o limita pentru masura în care trebuie sa oferim iertare celui care ne-a gresit. Ci trebuie sa fim pregatiti sa iertam continu , asa cum si noi suntem iertati.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu gata sa iert todeuna . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fă din inima ta un Templu al Duhului Sfânt, astfel încât tot ce vei jertfi în El să fie o jertfă de bun miros înaintea lui Dumnezeu!