Meditație 12 Octombrie (5)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 93
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2480-12-octombrie-5]12 Octombrie (5)[/url]

„ Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii” Ioan 13 :35
În data de 24 februarie 1989 , un numar de 155 de persoane zburau cu o cursa aeriana din Australia spre S.U.A. În timpul zborului o usa a avionului s-a deschis si a fost smulsa de curentul de aer. Un hau fara sfîrsit s-a deschis deodata , iar avionul a început sa se clatine continu. Noua persoane au murit în timpul depresuarizarii. O tînara de 31 de ani îsi avea scaunul chiar lînga usa care se deschisese. Desi a trait cele mai grele momente ale viatii ei, dupa ce avionul a aterizat, ea apovestit cum a reusit sa le treaca în siguranta.
În momentele cînd tot felul de lucruri si bagaje zburau prin cabina , pe scaunul din dreapta mea spunea ea, era un barbat pe care nu-l cunosteam, dar care m-a prins de mîna si m-a tinut aproape de el tot timpul. Desi pericolul era iminent, m-am stiut tot timpul în siguranta în bratele lui !
Sunt momente în viata cînd avem nevoie de cineva cre sa ne tina de mîna, sa se roage cu noi si sa ne încurajeze . Aceasta este misiunea pe care trebuie s-o împlineasca biserica. Oamenii din avion nu s-au ales unul pe celalalt, ci au ajuns alaturi datorita numarului de pe bilet. Nici în biserica nu-i avem alaturi de noi numai pe cei pe care ni-i dorim. Atunci însa cînd cineva a ajuns lînga noi , indiferent de statura spirituala la care se afla , sau de convingerile lui religioase , trebuie sa fim gata pentru a încuraja si a mîngaia pe toti cei ce se afla în valurile vietii.
Biserica trebuie sa fie o comunitate cre poarta de grija pentru ca un încurajator are todeuna pe cineva pe care îl tine de mîna . Esti tu acea persoana ?
Rug. Dumnezeul dragostei ; ajuta-ma sa arat dragostea Ta celor ce au nevoie de ajutor, fiind gata sa încurajez si sa mîngîi pe cei aflati în nevoie . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Octombrie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fericirea e în noi, niciodată în jurul nostru!