Meditație 11. Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2481-11-octombrie]11. Octombrie [/url]

„Cine îsi va pastra viata o va pierde ; si cine îsi va pierde viata pentru Mine , o va cîstiga.”
Numele lui Valerie Peale , nu este cunoscut de multi. Dupa standardul lumii viata ei este lipsita de importanta. Cu cîtiva ani de zile în urma însa , aceasta tînara de numai 23 de ani a mers în Somalia, unde avea sa lucreze ca asistenta medicala. Ea s-a dus în aceasta tara sa-i ajute pe cei ce nu mai aveau nimic pentru a-si întretine viata. Desi avea multe temeri privind securitatea vietii ei, dorea cu orice pret sa-i ajute pe acei somalezi ce nu mai puteau confrunta necazurile de fiecare zi.
Ajungînd în aceasta tara, a început sa lucreze într-un centru de zi din Mogadishu. Prin slujirea ei copiii înfometati primeau hrana si ocrotire . Cu acesti copii ea a început chiar si o scoala în care copiii puteau sa învete sa scrie si sa citeasca , pregatindu-se astfel pentru viata.
Datorita slujbei ei, a ajuns o persona publica fiind mediatizata pe primele pagini ale ziarelor. Faptul ca a devenit atît de mediatizata , a stîrnit gelozia unora care i-au pregatit sfîrsitul. Într-o zi o banda înarmata a omorît-o chiar în fata scolii pe care tocmai o deschisese. Valerie a ales sa-si riste viata ajutîndu-i pe altii.
Domnul Isus ne spune ca cei ce îsi pierd viata slujind pentru Împaratia lui Dumnezeu , de fapt o cîstiga. Ea n-a ramas doar un crestin cu numele ci a trait ca un ucenic devotat ajungînd un exemplu privind masura daruirii pentru fiecare dintre noi. Viata ei n-a fost o pierdere ,ci o investitie pentru aici si o continuare vesnica în slava !
Ce poti spune despre tine ? Porti doar un nume, sau traiesti o viata de dedicare slujindu-l pe Domnul Isus, pregatit sa platesti orice pret ? Ucenicia cere un pret. Cei ce încearca sa-si pastreze viata o vor pierde; pe cînd cei ce-si vor pierde viata o vor

cîstiga !
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa fiu gata sa platesc orice pret , pentru a te sluji cu credinciosie. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11. Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
A te judeca pe tine însuți este mult mai greu decât a-i judeca pe alții. Dacă ajungi să te judeci cum trebuie, înseamnă că ești, într-adevăr, un om înțelept. ( Antoine de Saint Exupery )