Meditație 28 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 195
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2494-28-septembrie]28 Septembrie [/url]
„ Si oricine nu-si poarta crucea , si nu vine dupa Mine, nu poate fi ucenicul Meu.” Luca 14:27
Într-o seara Tony campolo a predicat într-o localitate din Virginia de vest. În mijlocul multimii prezente erau si doi avocati. Predica lui Campolo avea ca subiect : „Pretul uceniciei „! La sfîrsitul predicii Campolo, a facut o invitatie cerîndu-le tuturor sa se predea în întregime pentru al urma pe Hristos si a fi un bun ucenic al Domnului.
Cei doi avocati n-au iesit în fata dar au luat în serios provocarea de-a trai în asa fel ca sa-L poatata urma îndeaproape pe Domnul. Pentru ca amîndoi faceau parte din acelasi birou de avocatura, au hotarît sa ofere servicii legale de avocatura pentru oameni nevoiasi din întreaga tara, care nu aveau bani sa plateasca onorariul.
Ca sa dovedeasca ca sunt ucenicii Domnului Isus , ei primeau toate cazurile ce le erau adresate indiferent de localitatea din tara, pentru a-i ajuta pe toti cei aflati în nevoi financiare. Dedicarea lor pentru a-i ajuta pe cei saraci , le-a schimbat viata într-un mod în care nu s-au asteptat.
Vazînd hotarîrea lor, ceilalti au raspuns cu generozitate. Tot mai multi le solicitau serviciile si se angajau sa plateasca toate taxele. Mai mult decît atît; au fost unii care n-au declarat toate taxele si valorile reale ale contractelor pe care le-au încheiat anterior. Acestia cînd au auzit de hotarîrea celor doi avocati care erau gata sa-i ajute pe cei saraci fara a le pretinde nici un ban, s-au întors si au platit onorariile pentru suma reala.
Observînd toate aceste lucruri , unul dintre avocati a spus: „ Acestea sunt binecuvîntarile pe care le primesti atunci cînd esti gata sa faci primul pas , platind costul uceniciei urmîndu-l pe Domnul.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu un împlinitor cu fapta nu numai un ascultator uituc, pentru ca astfel sa pot fi un bun ucenic. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Să știi cine ești... să fii cine ești... să devii ceea ce te-a făcut Dumnezeu să fii... Să faci ceea ce poți face... să iubești cu toată inima ta- sunt cheile pentru o viață biruitoare și mulțumită!