Meditație 27 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2495-27-septembrie]27 Septembrie [/url]
„ Daca deci ati înviat împreuna cu Hristos , sa umblati dupa lucrurile de sus , unde Hristos sade la dreapta lui Dumnezeu. Gînditi-va la lucrurile de sus nu la cele de pe pamînt.” Col. 3 1-2
Mary Jo West, a fost o tînara care si-a dorit cu totdinadinsul ca în lucrurile pe care le împlinea sa fie cea mai buna. Voia sa fie pe primul loc indiferent de activitatea sau slujba care i se încredinta.
Cînd a primit prima slujba fiind angajata ca prezentatoare de stiri la o televiziune din Fenix, avea numai 24 de ani si era prima femeie prezentatoare de stiri al acelui post. Ca tînara prezentatoare avea tot ceea ce si-a dorit . Muncind însa multe ore pe zi , viata ei de familie a început sa se destrame. Nu mai avea timp pentru sotul ei, care o acuza ca a pus serviciul mai pe sus de relatiile dintre ei. De aceea dupa cîtiva ani de neîntelegeri, sotul a parasit-o.
Luptînd sa fie cea mai buna în cariera sa de prezentatoare de stiri, dupa sase ani a fost angajata ca prezentatoare a postului CBS. News, din New York . Visul ei acum devenise realitate.
Provocata de aceasta noua pozitie a început sa lucreze cu si mai mare devotament , chiar si 12 ore pe zi. Astfel sujba sa a ajuns în mare succes, dar viata îi era tot mai goala . Afara de servici , spunea ea : „viata mea nu însemna nimic”! Traind sub povara acestui gol imens într-o dimineata a mers la o biserica sa se roage. Desi în copilarie a fost de multe ori la biserica împreuna cu mama ei, trecuse asa de mult timp de cînd nu mai vorbise cu Dumnezeu în rugaciune. Îngenunchind acum în cea biserica , fara s-o auda nimeni, ea s-a rugat spunînd : „ Doamne am ajuns asa de departe de casa ! ce fac eu aici m-a adus la singuratate ; am de toate dar mi-am distrus viata. Vreau sa umblu pe caile Tale , dar nu mai stiu cum ! „
Dupa rugaciune a mers la serviciul ei si-a asteptat raspunsul lui Dumnezeu. În scurt timp a fost detasata din nou la televiziunea din Fenix. Dar nici aici lucrurile nu au mers prea bine. Considerata ca a venit de la o televiziune rivala si spioneaza pentru aceasta, a fost concediata. A încercat multa vreme apoi sa-si gaseasca o noua slujba, dar n-a reusit. Locuia singura în casa ei luxoasa, dar era parasita si fara nici o speranta. Toata împlinirea ei venise din slujba pe care o împlinise, acum se considera a fi fara importanta iar viata ei nemaiavînd nici un sens.
Mergînd pe drumul concurentei si dorind sa fie cea dintîi în toate lucrurile , a ajuns la o înfundatura a vietii, abandonata si fara valoare. În acea vreme a auzit despre o organizatie misionara care asigura hrana si adapost pentru persoanele fara locuinta. S-a angajat sa lucreze pentru aceasta organizatie si sa-i slujeasca pe acesti oameni în mod voluntar, ajutînd la împartirea hranei, spalatul vaselor sau la supravegherea minorilor pe timpul noptii.
Împartind inima ei cu acei oameni ai strazii , prin marturia vietii în acel an a condus pe doi dintre ei la Domnul Isus. Atunci a trait o bucurie pe care n-a mai avut-o înainte. A descoperit dragostea lui Dumnezeu în privirea acelor oameni care i-au multumit ca au fost ajutati sa gaseasca un loc de adapost , o slujba si mai mult ; mîntuirea sufletului.
Aceasta experienta i-a transformat viata. Mary West a învatat sa se încreada în Dumnezeu si sa pastreze un echilibru al vietii. Nu mai avea faima sau salariul pe care l-a avut în timpul slujbelor anterioare, dar acum avea ceva mai bun : dragoste, fericire, pace si împlinire ! Aceasta înseamna la Dumnezeu sa fii primul !
Rug. Doamne Isuse ; fii primul în viata mea , pentru ca prin Tine sa pot dobîndi ceea ce singur nu pot realiza. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Femeile, de asemenea, să fie cinstite, neclevetitoare, cumpătate, credincioase în toate lucrurile. ( 1 Timotei 3:11 )