Meditație 26 Septembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 114
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2496-26-septembrie]26 Septembrie [/url]
„ Va rugam, deasemenea fratilor, sa mustrati pe ceice traiesc în neorînduiala ;sa îmbarbatati pe cei desnadajduiti ;sa sprijiniti pe cei slabi , sa fiti rabdatori cu toti” . I Tes. 5:15
Într-o zi în timp ce conducea masina sa pe o strada din Memphis Tennessee, Maxie Dunnam , a observat un actibild neobisnuit lipit pe portbagajul masinii din fata lui.
A condus mai aproape si a ramas surprins cînd a citit pe acel actibild declaratia : „Sunt un crestin general „! Neîntelegînd la ce se refera aceasta afirmatie a condus si mai aproape de masina din fata lui ca sa poata citi si ceea ce era scris cu litere mai mici. . „Cînd a ajuns periculos de aproape de masina din fata lui , a citit mesajul : „ Întreaba-ma daca nu întelegi „!
Acest nou mesaj l-a intrigat si mai mult. Ce ar fi vrut sa spuna aceasta persoana prin aceasta declaratie de pe acest actibild ciudat ? Curiozitatea lui de a afla raspunsul a crescut si mai mult cînd a observat ca acel actibild era lipit pe potrbagajul unui Mercedes de 65.000 de dolari. Cum poate un sofer ce conduce un astfel de autoturism sa spuna ca este „general pentru ceva „?
Cu aceste întrebari în suflet , dupa cîteva minute în care a urmarit masina din fata lui , Dunnam a observat ca soferul ce conducea Mercedesul, a intrat la o spalatorie auto. Desi nu avea intentia sa-si spele masina, Dunnam a intrat si el la spalatorie sperînd sa poata vorbi cu soferul ce avea lipit pe masina acel actibild provocator.
Discutînd cu soferul , acesta i-a spus :” Am fost membru al unei biserici traditionale multi ani de zile si-am apartinut unei denominatii crestine. În tot acest timp însa am încercat sa ma conformez doar unor percepte religioase care nu mi-au adus bucurie, libertate si împlinire în viata. Acum am parasit acea biserica si nu ma mai conformez unor reguli stabilite de oameni , ci traiesc o viata de credinciosie fata de Dumnezeu. De aceea prin acest actibild doresc sa spuna tuturor ca sunt un „ crestin general” pentru ca ma supun numai normelor Cuvîntului lui Dumnezeu „ !
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa te urmez cu credinciosie pentru ca sa nu fiu numai un crestin cu numele , ci un adevarat urmas al Domnului Isus. Ajuta-ma sa pot trai în partasie cu toti cei care Te urmeaza în acelasi fel si sa fiu un membru activ în biserica locala în care m-ai asezat. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi întreabă: „De ce?” Eu visez lucruri care nu există şi întreb: „De ce nu?” (Robert Francis Kennedy)