Meditație 23 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 198
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2499-23-septembrie]23 Septembrie [/url]
„ Dragostea sa fie fara prefacatorie . Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine. Iubiti-va unii pe altii cu o dragoste frateasca . În cinste , fiecare sa dea întîietate altuia.În sîrguinta , fiti fara preget. Fiti plini de rîvna cu duhul. Slujiti Domnului. Bucurati-va în nadejde . Fiti rabdatori în necaz. Staruiti în rugaciune. Ajutati pe sfinti , cînd sunt în nevoie. Fiti primitori de oaspeti” Rom.12:9-13
Multi dintre noi îsi structureaza viata pe compartimente , încercîd sa pastreze lucrurile separat. Duminica este „Ziua Domnului” îsi zic cei mai multi ; de aceea cel putin timpul de dimineata este rezervat pentru biserica si închinare. În acesta zi suntem preocupati pentru a-i ajuta pe altii si pentru a-ne arata dragostea pentru cei ce sunt mai napastuiti decît noi.
Cînd însa vine ziua de luni ; lucrurile se schimba. Atunci trecem într-un alt compartiment în care suntem confruntati cu responsabilitatile de servici sau de afaceri.Între cele doua zile, multi îsi înalta un zid spunînd : „Închinarea este închinare; dar afacerile sunt afaceri „. Acestea n-au nimic în comun !
Cînd însa apostolul Pavel a scris primilor crestini , el le-a aratat ca tot ceea ce fac indiferent daca este duminica, luni sau joi ;orice lucru trebuie sa fie împlinit spre slava lui Dumnezeu ! De aceea nu trebuie sa ne mai pastram compartimentele vietii ci sa ne aducem pe noi însine o jertfa vie lui Dumnezeu. Întreaga viata trebuie sa-i apartina lui Dumnezeu si prin orice lucru El sa fie onorat.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa te cinstesc si sa te onorez prin fiecare aspect al vietii mele si prin orice lucru pe care îl împlinesc. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Prietenul adevărat iubește oricând, și în nenorocire ajunge ca un frate. ( Proverbele 17:17 )