Meditație 20 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2502-20-septembrie]20 Septembrie [/url]
„ Tot asa si voi socotiti-va morti fata de pacat si vii pentru Dumnezeu în Isus Hristos , Domnul nostru.” Romani 6:11
Cu cîtiva ani de zile în urma, o societate care presta servicii de frizerie si coafura si-a deschis un nou salon într-o mare metropola. Ca sa arate tuturor cît de pregatiti sunt frizerii si coafezele si cît de bune sunt produsele pe care le folosesc, aceasta companie a organizat o mare demonstratie.
Acestia au mers în zona în care traiau oamenii fara adapost si l-au luat de acolo pe tînarul cel mai murdar pe care l-au întîlnit. Desi era înca sub influenta alcoolului , tînarul a acceptat sa fie persoana implicata în demonstratie.
Cînd cei invitati la deschiderea slonului erau prezenti în sala de festivitati, acest tînar a fost adus în fata tuturor. Toti cei prezenti au putut vedea cît de murdar si încîlcit îi era parul, si cît de mrdara si neîgrijita îi era barba. Dupa ce toti au putut s-l vada în starea în care era asa cum a fost adus de pe strada, tînarul a fost încredintat frizerilor care si-au început treaba.
Acestia l-au îmbaiat, l-au barberit, i-au tuns si i-au aranjat parul folosind samponul la care voiau sa-i faca reclama. Dupa ce i-au aranjat parul, folosind stilul cel mai modern, l-au spreiat cu aftershave si deodorantele pe care societatea le comercializa.
Dupa aceea i-au cumparat costum si camasa noua , l-au îmbracat cu ele si i-au pus papion . L-au încaltat cu pantofi moderni si l-au pregatit pentru a fi prezentat din nou invitatilor. În noul sau look, tînarul arata ca un prezentator de moda. Cînd cei din sala l-au vazut , nimanui nu-i venea sa creada ca el era aceiasi persoana pe care o vazusera mai înainte. Acum era un alt om , avînd o înfatisare deosebita !
Observînd mirarea celor din sala, reprezentantii companiei care si-au deschis salonul de înfrumusetare din acea zona a orasului, cu o deosebita mîndrie i-au anuntat pe toti cei prezenti spunîndu-le : „ Aceasta este schimbarea pe care o pate trai cineva care apeleaza la serviciile noastre „!
Impresionati de impactul publicitar pe care l-a avut aceasta experienta , dupa cîteva zile patronii aceluiasi salon au mers sa-l caute pe acel om pentru un nou show. Stiti unde l-au gasit ? Era în aceiasi cutie de carton unde încerca sa se adaposteasca peste noapte , avînd hanele pe care le-a primit murdare, iar paru-i era încîlcit. Stapînit din nou de bautura, nici nu i-a mai recunoscut pe cei care cu numai cîteva zile înainte îi schimbasera înfatisarea.
Surprinsi de starea în care acest om a ajuns în numai cîteva zile, reprezentantii acelei companii au dorit sa ascunda realitatea. Ei îi schimbasera numai înfatisarea exterioara,dar launtrul i-a ramas la fel. Pentru ca acel tînar sa fie cu adevarat un om nou , trebuia ca cineva sa-i schimbe si inima nu numai exteriorul.
Cel ce poate face acesta schimbare este numai Isus Hristos.
Rug. Doamne Isuse : îti multumesc ca mi-ai schimbat inima. Ajuta-ma sa traiesc dovedind ca sunt o faptura noua , pastrîndu-mi haina sufletului curata. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ca niște buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi să slujească altora după darul pe care l-a primit. ( 1 Petru 4:10 )