Meditație 12 Septembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 113
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2510-12-septembrie]12 Septembrie [/url]
„ Isus zicea:” Tata , iarta-i , caci nu stiu ce fac! „ Ei si-au împartit hainele Lui între ei tragînd la sorti”. Luca 23:34
Ernest Campbell a scris despre un pastor din Boston, care în fiecare saptamîna primea o scrisoare plina de acuzatii de la o membra a bisericii sale. Aceasta femeie era nemultumita de toate lucrurile. Oricît de mult a încercat pastorul sa refaca relatiile rupte , acuzatiile ei deveneau tot mai acide. Ea scria folosind cuvinte jignitoare si acuzatii otravitoare împotriva pastorului, încercînd sa provoace disensiune între membrii acelei biserici.
Dupa mai multi ani de zile în care scrisorile saptamînale n-au lipsit, acea femeie a hotarît sa se mute în Arizona. Dupa cîteva luni , pastorul a primit o noua scrisoare purtînd numele aceluiasi expeditor. Aceasta scrisoare avea însa un alt ton. Acea membra a bisericii marturisea fostului ei pastor ca în confruntarea cu noua situatie de viata, Dumnezeu i-a schimbat inima. Acum nu mai este stapînita de ura si resentimente si regreta tot ceea ce a facut , cerîndu-si iertare pentru toate cuvintele jignitoare pe care le-a scris.
Dupa ce a citit scrisoarea, pastorul i-a trimis un raspuns scurt dar plin de semnificatie : „ Iertata si uitata pentru todeauna !”
În toti acei ani, pastorul n-a lasat ca mînia si rautatea acelei persoane sa-i cuprinda inima, iar atunci cînd s-a ivit ocazia, a fost gata sa ierte si sa uite pentru todeauna ! Aceasta este o dovada de dragoste si rabdare a unui om matur spiritual. Îti trebie cu adevarat multa credinta ca sa accepti ca relele care ti se întîmpla, într-o anume zi se vor schimba în bine. Numai prin credinta poti trece de la resentimente la o iertare neconditionata. Pentru ca numai cei tari pot birui astfel de provocari !
Daca sunt persoane care ti-au gresit, fii gata sa ierti, pentru ca si tu ai fost iertat.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot birui provocarile vietii si sa-i iert pe toti cei ce mi-au gresit . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Când tu te schimbi, prietenii tăi se schimbă și ei, fără să îți dai seama.