Meditație 08 Septembrie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 168
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2514-08-septembrie]08 Septembrie [/url]
„ Luati seama la voi însiva ! Daca fratele tau pacatuieste împotriva ta , mustra-l ! Si daca-i pare rau , iarta-l” ! Luca 17:3
Într-o zi la stirile dintr-un ziar a fost descrisa o întîmplare în care era prezentat un o care si-a zugravit proaspat casa . Era cea mai frumoasa casa de pe strada, avînd o fatada cu o culoare deosebita . Cîteva zile mai tîrziu , cineva a scris pe pereti si a desenat cu grafiti peste tot. Proprietarul casei s-a gîndit mult care dintre vecini putea sa-i faca asa ceva ! Cu siguranta este o razbunare sau o manifestare de ura rasiala. Cuiva nu-i placea ca el un om de culoare ,locuieste în acea zona.
În acele momente era plin de furie; iar dupa ceea ce i s-a întîmplat avea tot dreptul. S-a interesat printre vecini si i-a întrebat pe fiecare în parte ca sa afle cine este realizatorul operei de arta ! Dupa cîteva zile , a aflat ca desenele au fost facute de un baiat de 11 ani, al unui vecin. Acesta n-a avut nici o alta intentie prin desenele sale, ci si-a manifestat numai o zburdalnicie copilareasca.
Ce a-ti face daca într-o buna zi a-ti descoperi ca fatada casei va este pictata cu grafiti ? A-ti chema politia ; sau a-ti merge sa discutati cu parintii copilului si le-ati cere acestora sa plateasca stricaciunile sau sa revopseasca toata casa, nu-i asa ? Omului caruia i-a fost pictata casa , putea sa faca din aceasta situatie o mare problema. Acesta în loc sa declanseze un întreg proces , a decis sa-l cunoasca mai îndeaproape pe acel copil si sa se împrieteneasca cu el.
Nu stia care avea sa fie reactia copilului, dar a hotarît sa încerce sa faca totul pentru a deveni prieteni. În loc sa-l reclame la politie, proprietarul casei , l-a invitat pe acest copil în biroul sau si-a început sa-l învete sa lucreze la computer !
Poza care însotea articolul din ziar , îl prezenta tocmai pe acest copil sezînd la biroul proprietarului casei pe care o mîzgalise mai înainte . Reporterul l-a întrebat ce are de spus despre grafiti ? În loc de raspuns , copilul si-a plecat capul în jos spunînd în soapta : „ îmi pare rau de asta „! Nu stiu de ce am mîzgalit casa , dar acum domnul Stefan, este prietenul meu care ma învata cum sa folosesc computerul !
Este surprinzator; nu-i asa ? Cu totii ne-am asteptat sa-l fi vazut pe copil si pe parintii acestuia , razuind desenele de pe pereti si vopsind întreaga casa . apoi ne-am fi ateptat ca parintii acestui copil sa-l pedepseasca pentru multa vreme pentru ceea ce a facut. Niciunul dintre noi cred ca nu ne-am gîndit ca acest copil dupa ceea ce a facut mai poate sta la biroul proprietarului casei pe care a mîzgalit-o , lucrînd la computerul acestuia.
Dragostea însa acopera totul si este gata sa ierte totul ! Chiar daca am mîzgalit mult mai rau, sufletul pe care Dumnezeu ni l-a daruit , în acelasi fel si pe noi Dumnezeu ne-a iertat si ne-a primit, oferindu-ne o noua sansa.
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca nu-mi faci dupa pacatele mele si-mi dovedesti dragostea Ta, acceptîndu-ma ca si copil al Tau . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Este mare lucru să fii cu picioarele pe pămant, dar este şi mai important să te mişti cu ele.