Meditație 04 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 115
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2517-04-septembrie]04 Septembrie [/url]
„ Este drept sa gîndesc astfel despre voi toti, fiindca va port în inima mea, întrucît atît în lanturile mele cît si în aprarea si întarirea Evangheliei, voi sunteti toti partasi aceluiasi har” Fil.1:7
O mama ce era însarcinata cu cel de-al doilea copil , a avut o discutie interesanta cu fiul ei cel mai mare. Baiatul ei cel întîi nascut ce avea aproape 3 ani, se temea de întuneric. Ca sa-l linisteasca, Sue, mama lui a încercat toate variantele: A stat lînga el pîna aceasta adormea, a lasat în camera lui o luminita aprinsa toata noaptea, sau i-a pus muzica în surdina. Cu toate acestea, atunci cînd copilul se vedea singur , tipa si-i trezea pe toti cei din casa, indiferent cît era ceasul.
Într-o noapte cînd mama era lînga fiul ei cautînd sa-l linisteasca, micutul Bob a început sa –o întrebe despre fratiorul lui care urma sa se nasca :” Mama; este întuneric acolo unde este fratiorul meu ? si a întins mînuta spre burta mamaei ! Da , i-a raspuns mama; este mereu întuneric. Dupa cîteva momente de tacere Bob a întrebat-o din nou : el nu are nici lampa de veghe ; nu-i asa ? Nu dragul meu ; i-a raspuns mama . Fratiorul tau nu are nici o lampa de veghe.
Cînd a auzit raspunsul mamei, Bob s-a cuibarit în bratele mamei si-a strîns-o lînga el. Ce crezi ; fratiorul tau plînge si tipa tota noaptea asa cum faci tu ? l-a întrebat atunci mama. Nu a raspuns Bob ! Vezi el nu se teme de întuneric , pentru ca nu este niciodata singur i-a raspuns mama. Eu sunt cu el todeauna pentru ca îl port în pîntece.
La fel esti si tu ; a continuat mama , cînd este întuneric eu sunt todeuna cu tine penru ca te port în inima mea ! Dupa aceea mama , a luat mînuta micutului Bob si-a pus-o pe inima ei. Din acea noapte , Bob n-a mai plîns niciodata. A înteles ca este în inima mamei lui si nu s-a mai temut de întuneric. De aceea si noi nu tebuie sa nu ne mai temem de nimic , pentru ca suntem sapati pe inima Domnului Isus si-a celor ce ne-au ajutat sa dobîndim viata spirituala .
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa ramîn aproape de inima Ta ca sa nu ma mai tem niciodata. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine disprețuiește pe aproapele său, face un păcat, dar ferice de cine are milă de cei nenorociți. ( Proverbele 14:21 )