Meditație 03 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 194
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2518-03-septembrie]03 Septembrie [/url]
„ Daca deci , prin greseala unuia singur, moartea a domnit prin el singur , cu mult mai mult ceice primesc , în toata plinatatea, harul si darul neprihanirii , vor domni în viata prin acel unul singur , care este Isus Hristos”! Rom 5:17
Linda Malone, a fost una dintre cei peste un milion de oameni fara adapost din Statele Unite. Ea a ajuns sa traiasca pe strada, iar peste noapte se adapostea sub poduri. Cînd facea referire la acel timp, de fiecare data ea folosea cuvintele : „ eram pierduta, în mare confuzie, fara nici o speranta, fara bucurie si pace. Eram în pragul mortii !
Într-o zi însa o familie dintr-o biserica a dorit sa ajute o persoana aflata în nevoi materiale. Acestia au mers la o organizatie care îngrijea oamenii cu nevoi sociale, care i-au dat numele Lindei. În acea vreme Linda avea doi copii si un al treilea care urma sa se nasca. Sotul ei ce era un alcoolic , o parasise, de aceea nu mai avea unde locui.
Tom si Claudia, si-au dat seama ca nu pot s-o ajute pe Linda numai ei singuri. De aceea au cerut ajutorul celor din clasa de Scoala Duminicala. Împreuna au pregatit pentru Linda si copii ei o casa unde sa poata locui , i-au adus mîncare si haine , iar unul dintre membrii clasei de Scoala Duminicala i-a oferit Lindei un loc de munca.
Dragostea cu care a fost înconjurata a miscat-o profund, iar viata ei s-a schimbat radical. Într-o duminica dimineata, Linda a venit în fata bisericii ca sa-si depuna marturia personala. Ea a vorbit despre schimbarea pe care Dumnezeu a facut-o în viata ei spunînd : „ Înainte nu aveam nimic ; acum am casa , slujba , îmbracaminte pentru mine si copiii mei; lucruri pe care nici nu le-am visat ! Dar mai mult decît atît; acum am bucurie, pace siguranta si nadejde, binecuvîntari care sunt comoara sufletului meu.
Întîlnirea cu Hristos, pentru Linda a însemnat nu numai o schimbare sociala, ci o profunda schimbare a vietii si-a vocabularului. Acum nu mai folosea vechii termeni spunînd : „ eram pierduta, în mare confuzie, fara nici o speranta, fara bucurie si pace. Ci foloseste un vocabular nou marturisind ca : acum am bucurie , pace, siguranta , nadejde si binecuvîntare!
În fiecare duminica dimineata împreuna cu copii ei se aseaza în acelasi loc în biserica , traind bucuria de a- L sluji pe Dumnezeu împreuna cu noua ei familie. Constienta de schimbarea pe care Dumnezeu a facut-o în viata ei, ea spune deseori: „ daca stiti pe cineva care se îndoieste de puterea si lucrarea lui Dumnezeu; spuneti-i sa vorbeasca cu mine” !
Rug. Doamne Isuse; îti multumesc ca m-ai cautat pe drumul pe care rataceam si mi-ai aratat calea cea buna. Ajuta-ma sa te urmez îndeaproape ca sa nu mai ratacesc niciodata. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Primește în inimă doar ceea ce vine dintr-o inimă!