Meditație 02 Septembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 202
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2519-02-septembrie]02 Septembrie [/url]
„Nu v-a ajuns nici o ispita , care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca. Si Dumnezeu , care este credincios nu va îngadui sa fiti ispititi peste puterile voastre , ci, împreuna cu ispita , a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea , ca s-o puteti rabda” I Cor.10:13.
Ellsworth Kalas , a povestit despre provocarea pe care a trait-o într-o zi cînd s-a întors de la scoala pe cînd era copil . Cînd a ajuns acasa ,într-o dupa amiaza a unei zile însorite de octombrie, cel care a venit sa-i deschida usa a fost tatal sau. Nu se poate sa fii acasa la ora aceasta : i-a zis copilul . Ce s-a întîmplat ? În timp ce îsi schimba uniforma scolara cu hainele de casa, tatal sau îl urmarea cu atentie, încercînd sa gaseasca un raspuns potrivit pentru el. „ Si-a pierdut slujba „! A intervenit mama, punînd capat acelor clipe de suspans .
Penru ca Ellsworth nu mai auzise pîna atunci despre cineva care sa-si fi pierdut slujba a ramas socat si a raspuns fara sa mai gîndeasca: „ numai oamenii rai si lenesi îsi pierd slujbele „!
În timpul recesiunii care a urmat, avea însa sa învete ca sunt momente cînd si oamenii harnici nu mai au unde sa lucreze . Daca ai un loc unde sa-ti cîstigi pîinea, chiar daca trebuie sa lucrezi 12 ore în zaduful zilei , este o binecuvîntare penru care trebuie sa-I multumesti lui Dumnezeu.
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca îmi porti de grija pentru ziua de astazi , iar preaiubitilor Tai , le dai pîinea ca prin somn . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Septembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei flămânzi și însetați după neprihănire, căci ei vnr fi săturaţi!