Meditație 30 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 122
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2522-30-august]30 August [/url]
„ Este drept sa gîndesc astfel despre voi toti , fiindca va port în inima mea , întrucît atît în lanturile mele cît si în apararea si întarirea Evangheliei, voi sunteti toti partasi aceluiasi har „ Fil.1:7
Cunoscutul scriitor Norman Mailer, a început sa studieze la Universitatea Harvard , penru a deveni inginer . Mama sa care a trecut prin perioada de recesiune din SUA, a dorit cu todinadinsul ca fiul ei sa obtina o diploma în diciplinele tehnice, considerînd ca numai în acest fel acesta s-ar fi descurat în viata.
La primele examene însa, Norman, a obtinut nota 10 numai la limba engleza. În acea vreme la disciplinele ce asigurau o diploma în literatura , erau profesori mai multi scriitori vestiti . El a aconsiderat acesta a fi o mare oportunitate. Desi a continuata sa studieze ingineria , Norman petrecea multe ore citind si scriind. Cînd a ajuns la examenul de sfîrsit de an , la limba engleza , li sa-a cerut sa compuna o nuvela. Norman si-a prezentat lucrarea si-a obtinut nota 10 cu felicitari, fiind cunoscut în toata universitatea.
Acesta nota si încurajarile care i-au fost adresate , au reprezentat pentru el motivatia ce l-a determinat sa continuie sa scrie. A terminat studiile pentru inginerie ca sa-i faca pe placul mamei, dar din acea zi Norman Mailer s-a dedicat scrisului, devenind un scriitor celebru.
De foarte multe ori un cuvînt de încurajare face diferenta. Crestinii sunt chemati sa-i ajute pe altii sa ajunga la succes spiritual, de aceea fiecare dintre noi trebuie sa fim oameni ai încurjarii .
Rug. Doamne Dumnezeule; fa cuvintele mele sa înalte si sa încurajeze todeauna pe cei sovaitori, ajutîndu-i astfel pe cei ce sunt gata sa dea înapoi, sa merga pîna la capat. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 30 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Cea mai frumoasă şi mai mişcătoare privelişte din lume este iubirea compătimitoare, care nu râvneşte nimic pentru sine, ci vrea numai să servească pe alţii.