Meditație 28 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 162
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2524-28-august]28 August [/url]
„ si toti au baut aceeasi bautura duhovniceasca , pentruca beau dintr-o stînca duhovniceasca ce venea dupa ei ; si stînca era Hristos”. I Cor 10:4
Într-un articol al unui ziar din zona de vest a Statelor Unite , se mentiona ca la o inspectie a sistemului de protectie împotriva incendiilor la un spital, s-a descoperit ca acesta nu fusese conectat la alimentarea cu energie electrica. Timp de 35 de ani acesta a garantat siguranta împotreiva incendiilor pentru pacienti si personalul medical, dar a fost o garantie înselatoare. Întregul sistem cu echipamente sofisticate, robineti automati , detectoare de fum si pulverizatoare electronice atît de costisitoare, era inoperativ pentru ca lipsea un lucru elementar : energia electrica !
Care sunt lucrurile în care ti-ai pus nadejdea ? Pot acestea sa-ti fie de ajutor în momentele de criza ? Personalul si pacientii spitalului s-au încrezut într-un sistem care nu le putea fi de nici un folos. Pentru noi ajutorul vine din partea Aceluia a carui sistem de protectie este activ todeuna si în stare sa izbaveasca din orice încercare !
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa ma încred în Tine în orice vreme , stiind ca ajutorul pe care mi L-ai pregatit nu lipseste niciodata în nevoie . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi întreabă: „De ce?” Eu visez lucruri care nu există şi întreb: „De ce nu?” (Robert Francis Kennedy)