Meditație 25 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 107
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2527-25-august]25 August [/url]
„ Dar cine are bogatiile lumii acesteia , si vede pe fratele sau în nevoie, si îsi închide inima fata de el , cum ramîne în el dragostea de Dumnezeu ?” I Ioan 3:17
David Beril, a descris un tragic accident prin care a trecut tatal sau aflat la vîrsta de 74 de ani. Într-o sîmbata noapte geroasa , acesta se întorcea de la o biserica din provincie , venind spre casa pe un drum necirculat. În timpul calatoriei spre casa , masina pe care o conducea s-a oprit deodata. Ca sa verifice motorul, tatal lui Dave a coborît din masina . În timp ce era în partea laterala , a alunecat pe gheata de pe strada si si-a fracturat piciorul.
A încercat sa se ridice si sa se întoarca în masina , dar durerea l-a paralizat. Nereusind sa faca nici o miscare, a ramas întins pe sosea. Sansa ca cineva sa treaca pe acel drum înainte de ivirea zorilor , era foarte mica . Datorita locului în care alunecase. Mai era si pericolul ca cineva sa treaca cu masina peste el, fara ca sa-l observe.
În timp ce înghetul a început sa-l cuprinda , dîndu-i senzatia de caldura, batrînul constient ca este în pragul mortii , a început sa se roage. Dupa cîteva ore însa ,un tînar a oprit masina pe care o conducea, l-a ridicat pe tatal lui Beril din locul unde cazuse si l-a dus la un spital local. Pentru ca batrînul era inconstient nu a stiut cine a fost acel „Bun Samaritean”. Acesta dupa ce s-a asigurat ca totul este în ordine , iar cel cazut este în siguranta sub supravegherea medicilor, a disparut.
Familia a dorit sa-l gaseasca si sa-i multumeasca pentru jertfa lui. Dar singurul lucru pe care a reusit sa-l afle , a fost din marturisirea unei aasistente de la camera de garda care le-a spus : „ Cel care l-a adus pe tatal vostru aici , era un student de la Colegiu, ce purta o jacheta pe spatele careia era o emblema cu inscriptionarea : „Providenta Divina”
Pentru ca numai dupa acest indiciu nu au reusit sa-l gaseasca, l-au numit pe acel tînar „Providenta lui Dumnezeu” si oridecîteori îi rosteau numele , multumeu lui Dumnezeu pentru ca el a fost raspunsul rugaciunii tatalui lor.
Si noi trebuie sa stim ca în cele mai grele momente ale vietii , este cineva care ne poarta de grija , trimitînd pentru noi îngerii Sai pazitori , dovedindu-ne astfel ca suntem în providenta Sa.
Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca îti pasa de nevoile si necazurile mele. Ajuta-ma sa nu uit niciodata ca ajutorul Tau vine todeauna la la vremea poptrivita. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu-ți fie frică de opoziție! Ține minte că zmeul se ridică împotriva vântului, nu cu vântul.