Meditație 24 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 124
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2528-24-august]24 August [/url]
„ Vai de voi carturari si farisei fatarnici ! Pentru ca voi dati zeciuiala din izma , din marar si din chimen, si lasati nefacute cele mai însemnate lucruri din Lege : dreptatea, mila si credinciosia ; pe acestea trebuia sa le faceti , si pe acestea nu trebuia sa le lasati nefacute „. Mat 23:23
Dave Daravecky, un cunoscut jucator de baschet din SUA, a fost descoperit a fi bolnav de cancer. De cinci ori pe saptamîna, timp de opt saptamîni, el a condus timp de o ora si jumatate de la casa unde locuia , pîna la un spital care trata afectiuni cancerigene din Cleveland.
Primele calatorii de acasa si pîna la spital si înapoi spre casa i s-au parut lungi si interminabile. În urmatoarele zile însa, a început sa admire felul în care vegetatia începea sa-si schimbe haina, dobîndind un colorit fermecator specific zilelor de toamna .
În acest fel, monotonia calatoriilor din primele zile a trecut . Dave, a început sa urmareasca cu atentie ondulatiile dealurilor si schimbarile din natura, care nu mai avea aceeasi haina ca în ziua precedenta.
Aceste lucruri l-au fermecat; iar timpul petrecut în acele calatorii zilnice, pentru el a devenit o oportunitate pentru a creste în credinta. Ascultînd casete ale celor mai îndragiti predicatori , el a început sa se gîndeasca la viata sa si sa se roage cu multa ardoare.
De multe ori asculta casete cu mizica crestina si cînta împreuna cu interpretul. ” Vocea mea nu se potrivea cu cea a interpretului, a marturisit Dave, dar în acel timp dealurile prindeau viata , iar padurea cînta împreuna cu mine”. Erau cele mai înaltatoare momente pe care le petrecea în singuratate cu Dumnezeu , fara sa fie întrerupt de nimeni.
Cele opt saptamîni de experiente zilnice petrecute în timpul calatoriilor spre spitalul din Cleveland , l-au înviorat spiritual si l-au întarit în credinta.
„ Am avut nevoie de acel timp de singuratate cu Domnul , spunea Dave, mai mult decît tratamentul cu radiatii pe care îl faceam la spital . Daca radiatiile au tratat cancerul trupului, prezenta lui Dumnezeu si-a Duhului Sau , din timpul calatoriilor spre spital , a tratat cancerul sufletului meu ! Radiatiile prezentei lui Dumnezeu mi-au umplut inima de bucurie si m-au întarit în cele mai grele momente ale vietii „
Esti interesat de boala sufletului tau ? Daca doresti tratament si vindecare, reteta si leacul este la Dumnezeu !
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu fiu nepasator de boala sufletului meu si da-mi putere sa caut vindecarea numai la Tine. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Hotărârea, dreptatea, exemplul şi sinceritatea alcătuiesc ceea ce noi numim caracter. El este temelia demnităţii personale. (La Rochefoucauld)