Meditație 23 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 122
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2529-23-august]23 August [/url]
„ Pe cînd sedea Isus la masa , în casa , iata ca au venit o multime de vamesi si pacatosi , si au sezut la masa cu El si cu ucenicii lui .” Mat 9:10
Domnul Isus a stat la masa cu niste vamesi si pacatosi, oameni care în acea vreme erau considerati necurati. Dintre acesti vamesi facea parte si Matei, iar ceilalti puteau fi prietenii si colegii lui. Pentru Domnul Isus n-a fost o problema sa fie în mijlocul oamenilor , chiar si atunci cînd acestia erau respinsi de societate.
Niste farisei care erau prin apropiere, cînd l-au vazut pe Domnul Isus împreuna cu oamenii pe care îi considerau mari pacatosi, au devenit foarte acuzatori. Ei au devenit furiosi, pentru ca Domnul Isus nu pastra traditiile iudaice. Ei considerau ca poti trai o viata sfînta numai ocolindu-i pe pacatosi si ferindu-te de cei respinsi de societate.
Nu întelegeau de ce Domnul Isus a acceptat sa manînce cu acesti oameni de care ei nici nu încercau sa se atinga, si cum poate El sa fie sfînt , în mijlocul unei societati întinate. Desi a fost în mijlocul pacatosilor, Domnul Isus nu sa- facut asemeni acestora. Pentru ca El a iubit oamenii, dar a condamnat pacatul acestora.
Pentru ca El este exemplul nostru si noi trebuie sa fim împreuna cu cei ce au cea mai mare nevoie de Hristos, dar fara a ne face asemenea lor.
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa pot gasi cai prin care sa ma apropii de prietenii mei, pentru ca prin viata si slujirea mea si ei sa poata cunoaste dragostea Ta . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Este mare lucru să fii cu picioarele pe pămant, dar este şi mai important să te mişti cu ele.