Meditație 22. August

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 106
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2530-22-august]22. August [/url]
„ strîngeti-va comori în cer , unde nu le manînca moliile si rugina, si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura” Mat 6:20
Cu totii suntem constienti ca în mijlocul lumii, astazi exista tot mai multa nesiguranta .
Nu mai poti fi sigur de serviciul pe care îl ai , sau de fondul de pensii care este tot mai mic, sau cheltuit în alte scopuri. Cu toate ca sunt programe sociale guvernamentale, tot mai multi sunt aceia care se întreaba : „pot acestea s-mi asigure viitorul „? Din acesta cauza , toti cei care nu-si planifica cu grija lucrurile pentru ziua de mîine , pot fi considerati lipsiti de întelepciune.
O si mai mare nebunie este sa te interesezi numai de lucrurile din acesta lume. Dr. Maurice Boyd, în una dintre predicile sale a spus : „ sunt unii care traiesc considerînd lumea aceasta ca fiind locuinta lor pentru vesnicie si nu iau în considerare niciodata ceea ce va fi dincolo”!
Sunt multi oameni care fac aceiasi greseala si astazi . Un ispravnic întelept , priveste dincolo de împrejurari. Pentru a lucra cu întelepciune si noi trebuie sa avem aceiasi perspectiva; pentru ca s-ar putea sa fim bogati privind lucrurile materiale ale acestei lumi, dar falimentari în ceea ce priveste lucrurile Împaratiei lui Dumnezeu !
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa administrez corect valorile de la banca cerului. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22. August | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos. ( 1 Timotei 2:5 )