Meditație 21 August

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 119
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2531-21-august]21 August [/url]
„ Dumnezeu ..ne-a împacat cu El prin Isus Hristos, si ne-a încredintat slujba împacarii ; ca adica , Dumnezeu era în Hristos, împacînd lumea cu Sine, netinîndu-le în socoteala pacatele lor , si ne-a încredintat noua propovaduirea acestei împacari”. 2 Cor. 5:18-19
Într-un ziar, a fost prezentata o experienta interesanta traita de membrii unei biserici din Cleveland Ohio. În timpul unui servici divin, pe culoarele bisericii a navalit un grup de barbati mascati, care i-au amenintat pe toti cei ce participau la închinare cerîndu-le sa le dea toate bijuteriile si toti banii. Daca erau gata sa împlineasca aceste ordine acestia i-au asigurat ca nu li se va întîmpla nimic.
Membrii bisericii au fost socati si au trait un moment tensionat, dar toti s-au conformat solicitarilor acelor necunoscuti. Cînd toate lucrurile de valoare au fost adunate, pastorul bisericii a urcat la amvon anuntînd ca aceasta a fost predica din acea zi. El a ales ca mesajul sa fie prezentat în mod practic. Toti s-au amuzat atunci cînd mascatii si-au scos cagulele si au vazut ca acestia erau tinerii bisericii.
Mesajul pe care pastorul a vrut sa-l transmita prin acele minute de suspans, a fost cu privire la „onestitate si darnicie „. Dupa ce a evaluat bunurile adunate, pastorul a aratat ca este asa de mare diferenta între ceea ce avem si ceea ce suntem gata sa dam . În acest fel, spune el, îl furam pe Dumnezeu si împiedicam binecuvîntarile pe care Dumnezeu este gata sa ni le dea.
Dupa acesta experienta, membrii bisericii n-au mai uitat acesta lectie si au înteles ca sunt datori sa evalueze corect si sa se jertfesca în dragoste.
Si Domnul Isus i-a socat uneori pe ascultatorii Sai. El le-a cerut sa faca lucruri la care nimeni nu se astepta . N-a fost usor penru un evreu sa ia apa din vasele în care de obicei oamenii faceau baie si sa dea nunului sa bea ! Pentru un evreu aceasta însemna întinare.Numai dupa ce au fost gata sa depaseasca aceasta provocare , actionînd în ascultare, au constatat ca au vinul cel mai bun. Numai cei ce cred si sunt gata sa asculte traiesc cu adevarat o minune.
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa fiu gata sa ascult si sa te urmez din dragoste . Amin.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Răbdarea: O formă mai mică de disperare deghizată în forma unei virtuţi. (Ambrose Bierce)