Meditație 20. August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 177
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2532-20-august]20. August [/url]
„ .. sa va purtati într-un chip vrednic de Domnul, ca sa-i fiti placuti în orice lucru: aducînd roade în tot felul de fapte bune , si crescînd în cunostinta lui Dumnezeu : întariti cu toata puterea, potrivit cu taria slavei Lui , pentru orice rabdare si îndelunga rabdare cu bucurie , multumind Tatalui , care v-a învrednicit sa aveti parte de mostenirea sfintilor, în lumina”. Col.1:10-13
În cartea sa „Cum Dumnezeu schimba vieti „ Dallas Willard, a aratat ca majoritatea crestinilor nu mai stiu ce înseamna cu adevarat sa fii un ucenic al Domnului Isus. El a scris : „ În ultimii ani, Bisericile au abandonat ucenicizarea si cresterea ucenicilor, în favoarea programelor si a ceremonialului. În multe Biserici , nu se mai urmareste parcurgerea unui program de instruire , penru ca cineva sa ajunga membru „!
Bisericile contemporane nu mai pretind membrilor lor sa urmeze exemplul Domnului Isus în traire si învatatura.În loc ca ucenicizarea sa fie o preocupare primordiala ,aceasta a ajuns sa fie obtionala. De aceea multe biserici cresc numeric dar descresc din punct de vedere al staturii spirituale.
Toi cei ce doresc sa-L urmeze îndeaproape pe Domnul Isus, trebuie sa fie si ucenicii Lui, asemanîndu-se cu El în toate aspectele vietii.
Rug. Doamne Isuse ; ca un bun ucenic, ajuta-ma sa fiu gata sa învat de la Tine si sa urmez cu credinciosie exemplul pe care mi L-ai lasat. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20. August | Salvatorul.ro
meniu prim
La Domnul este scăparea: binecuvântarea Ta să fie peste poporul Tău. ( Psalmii 3:8 )