Meditație 18 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 100
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2534-18-august]18 August [/url]
„ Parintii nostri trupesti ne-au pedepsit , si tot le-am dat cinstea cuvenita, nu trebuie oare cu atît mai mult sa ne supunem Tatalui duhurilor, si sa traim ? Caci ei în adevar ne pedepseau pentru putine zile, cum credeau ei ca e bine; dar Dumnezeu ne pedepseste pentru binele nostru , ca sa ne faca partasi sfinteniei Lui”. Evrei 12:10-11
Un cumparator a ajuns într-un sector al unui magazin în care a fost angajat un nou vînzator . Cînd l-a vazut, vînzatorul s-a îndreptat spre cumparator si l-a întrebat plin de emotii: „ Nu cumva ati dori sa cumparati ceva ,; domnule ? Auzindu-i întrebarea, cumparatorul s-a scuzat imediat raspunzîndu-i : Nu ;multumesc ! Deocamdata urmaresc exponatele.
Managerul magazinului l-a urmarit pe vînzator în toata acesta discutie si l-a cahemat imediat în biroul sau, spunîndu-i : „ Daca vrei ca cineva sa cumpere din raionul tau, sa nu mai pui niciodata aceasta întrebare. De acum înainte cînd vei prezenta marfa expusa sa dovedesti încredere si sa trezesti interesul celui ce a ales un produs , aratîndu-i calitatile.
Vei reusi sa vinzi produsele expuse, în masura în care vei sti sa le prezinti si sa realizezi o abordare specifica ,comunicînd cu fiecare cumparator.
Si pentru vestirea Evangheliei avem nevoie de acelasi mod de abordare. Oamenii sunt asa de diferiti; de aceea avem nevoie de multa întelepciune pentru a le arata ca Evanghelia este raspunsul potrivit pentru cautarile si problemele lor.
Rug. Doamne Isuse ; da-mi întelepciune sa stiu ce sa vorbesc în fiecare împrejurare, pentru ca raspunsul meu sa fie cel potrivit. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Da, inima noastră își găsește bucuria în El, căci avem încredere în Numele Lui cel Sfânt. ( Psalmii 33:21 )