Meditație 15 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 200
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2537-15-august]15 August [/url]
„ Prea iubitilor , pe cînd cautam cu totdinnadinsul sa va scriu despre mîntuirea noastra de obste , m-am vazut silit sa va scriu ca sa va îndemn sa luptati pentru credinta , care a fost data sfintilor odata pentru todeauna” . Iuda 1:3
Doua prietene care mergeau la aceiasi biserica, într-o luni dimineata s-au întîlnit la o cafea. De fapt una dintre ele numita Doris, a venit la biserica invitata de prietena ei Bety.
În timp ce îsi serveau cafeaua , au început sa discute despre lectia de la Scoala Duminicala , pe care o avusesera cu o zi înainte. Acea lectie , a avut ca subiect „Ucenicia”
În timpul discutiei , Doris s-a îndreptat spre prietena ei si i-a zis: „Am crezut ca este mult mai usor sa fii crestin „! Credeam ca este suficient numai sa mergi la biserica traind asa cum ai fost înainte. Ieri însa am înteles ca a fi crestin înseamna a-ti schimba viata. Aceasta a intentionat Domnul Isus cînd i-a chemat pe ucenici sa-L urmeze ; pentru ca nu am vazut acesta schimbare în viata ta pîna acum ?
Alti doi prieteni au lucrat în acelasi loc de munca, multi ani . Au luata de multe ori masa de prînz împreuna si chiar au mers la diferite întîlniri cu familiile lor.
Într-o duminica unul dintre ei a fost invitat de sora lui, sa mearga la o biserica unde sa-l vada pe un nepotel , cîntînd în corul copiilor. Ajuns la biserica , a fost foarte surprins sa-l vada acolo si pe colegul sau de munca. A doua zi cînd l-a întîlnit la servici, pastrînd înca emotia celor petrecute, i-a spus: „N-am stiut ca esti crestin; în toti acesti ani de cînd suntem împreuna nu mi-ai spus niciodata ca mergi la Biserica. Oare aceasta a intentionat si Domnul Isus ; cei credinciosi sa nu spuna la nimeni ?
Întrebarile celor doi prieteni ne fac sa ni se umple fata de rusine ; pentru ca un adevarat crestin traieste o viata noua si este gata sa- L marturiseasca pe Domnul în orice împejurare !
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa te urmez îndeaproape si sa Te marturisesc spunînd tuturor ca sunt ucenicul Tau. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Cei slabi nu pot ierta niciodată. Iertarea este atributul celor puternici. ( Mahatma Gandhi )