Meditație 12 August

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 203
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2540-12-august]12 August [/url]
„ Slujiti Domnului cu bucurie, veniti cu veselie înaintea Lui. Sa stiti ca Dom nul este Dumnezeu ! El ne-a facut , ai lui suntem : noi suntem poporul Lui. Intrati cu laude pe portile Lui, intrati cu cîntari în curtile Lui! Laudati-L si binecuvîntati- I Numele. Ps 100:2-4
Presedintele Harry Truman, a vizitat odata orasul Tombstone, din Arizona . În acest oras se gasesc mormintele unor mari personalitati ale Americii , ce au inscriptionate pe pietrele lor funerare epitafuri memorabile.
Cînd Truman s-a întors din aceasta vizita, n-a vorbit despre niciunul dintre eroii legendari . În loc sa vorbeasca despre vreunul dintre mesajele de pe mormintele acestora, Truman, a amintit epitaful de pe piatra funerara a unui necunoscut. Pe aceasta pitra funerara era scris un mesaj simplu : „ Aici odihneste Jack Williams; omul ce a facut ce a putut „!
Acest epitaf, a aratat masura dedicarii acestui om, care n-a ezitat sa faca tot ceea ce i-a stat în putinta.
Pe un chestionar folosit de o biserica pentru a angaja pe membrii ei la dedicare si la o fregventa mai mare pentru serviciile divine, era folosita întrebarea : „ Pentru cîte duminici va angajati sa fiti prezenti în noul an la scoala dumiicala si serviciul divin ? Ca raspuns al acestei întrebari, comitetul se astepta ca membrii bisericii sa scrie: 50 de duminici; sau 40 , sau 30.
Cineva a dat însa un raspuns neasteptat : „În noul an voi veni la biserica, oridecăteori voi reusi „! Acest raspuns nu l-a angajat pe acest om cu nimic; nu-i asa ? Este asa cum ai spune: „voi veni la biserica , cînd voi avea chef, sau cînd nu voi avea altceva mai bun de facut.
Nu-i asa ca acesta este si raspunsul multor crestini astazi ? Domnul Isus asteapta ca sa traim si sa slujim în asa fel , ca la sfîrsitul vietii sa ne poata spune : „A facut tot ceea ce i-a stat în putinta „!
Rug. Doamne Dumnezeule; iarta-ma pentru ca de atîtea ori am cautat scuze. Ajuta-ma sa fiu dedicat deplin pentru tot ceea ce este dupa voia Ta. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu-mi ascunde fața Ta, nu îndepărta cu mânie pe robul Tău! Tu ești ajutorul meu: nu mă lăsa, nu mă părăsi, Dumnezeul mântuirii mele!