Meditație 11 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 145
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2541-11-august]11 August [/url]
„ Drept raspuns, Împaratul le va zice : „ Adevarat va spun ca, oridecîteori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neînsemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati facut „. Mat. 25: 40
Walt Whitman , a spus odata : „ Atunci cînd ma uit la vre-un barbat sau la vre-o femeie, m-am obisnuit ca pe fata lor sa-L vad pe Domnul Isus”! Privind la toti cei ce au ajuns la marginea drumului vietii , si noi trebuie sa-i vedem ca fiind fratii nostri si sa-i slujim cu daruire, pentru ca de fapt prin ei îl slujim pe Domnul Isus.
Frederick Douglas , a ajuns într-o zi în fata Casei Albe , dorind sa intre la un festival organizat chiar de presedintele Abraham Lincoln. Fiind un om de culoare, chiar atunci cînd se pregatea sa bata la usa, a fost întîmpinat de doi politisti si împiedicat sa paseasca înauntru. Avînd o statura impunatoare, el a reusit s-i împinga pe cei doi politisti de la intrare si a început sa mearga pe culoar. Aici alti doi politisti s-au alaturat colegilor lor de la intrare, pentru a-l opri pe acest oaspete nedorit.
În timp ce acestia încercau sa-l imobilizeze, el a reusit sa spuna unuia dintre oficialii care trecea pe acelasi culoar : „ daca îl veti întîlni pe presedintele Abraham Lincoln, spuneti-i ca Frederick Douglas, este la poarta”! Cînd acesta si-a rostit numele, între politisti s-a creat o mare confuzie. Acestia au primit ordin imediat sa-l însoteasca pe Douglas în camera de festivitati.
În acea camera pregatita pentru sarbatoare, Douglas, marele luptator pentru abolirea discriminarii rasiale, a stat în prezenta presedintelui. Cînd a intrat, întreaga asistenta a facut liniste, în timp ce presedintele cu o voce clara si destul de puternica ca nu cumva cineva sa-l interpreteze în mod gresit a anuntat : „ Sunt încîntat sa va prezint pe prietenul meu; Douglas”!
Presedintele l-a prezentat pe Douglas,a fi prietenul lui ! Cine ar mai fi îndraznit sa-i faca ceva rau prietenului presedintelui ?
Domnul Isus , stapînul universului ,ne numeste fratii si surorile Sale, iar Dumnezeu ne-a dat dreptul sa ne numim „Cpiii Lui” . Ce mare cinste si ce neasteptata onoare ! Cine se atinge de noi se atinge de lumina ochilor lui Dumnezeu !
De aceea noi îi ajutam si-i slujim pe cei aflati în nevoie, pentru ca de fapt noi sljim fratii si surorile noastre, si prin ei slujim lui Dumnezeu !
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru cinstea de a fi copilul Tau; ajuta-ma sa-i pretuiesc si sa-i slujesc pe cei din jurul meu, pentru ca ei sunt fratii mei.Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Ascultă-mă, Doamne, căci bunătatea Ta este nemărginită. În îndurarea Ta cea mare, întoarce-Ți privirile spre mine! ( Psalmii 69:16 )