Meditație 08 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 207
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2544-08-august]08 August [/url]
„ Ca niste buni ispravnici ai harului felurit allui Dumnezeu , fiecare din voi sa slujeasca altora dupa darul , pe care l-a primit” I Petru 3:10
Cînd într-o biserica a fost anuntata o sceneta, în fata, a iesit doar un singur tînar care purta un telefon. Acesta s-a asezat în fata amvonului si l-a prefigurat pe pastorul bisericii, care a purtat o conversatie telefonica. Cînd telefonul a sunat , pastorul prefigurat de tînar a ridicat receptorul , dupa care a avut loc urmatoarea conversatie :
Vocea din receptor : Buna dimineata !
Pastorul : Multumesc domnule ; pot sa va ajut cu ceva ?
Vocea din receptor : Harul si pacea sa fie cu tine !
Pastorul : Domnule; daca aveti nevoie de asistenta sociala sau de consiliere spirituala, va pot recomanda o fundatie intitulata „Calvarul” , ce împlineste aceasta slujire si este numai la trei blocuri de biserica noastra.
Vocea din receptor: Eu n-am nevoie de cosultatie ci am ceva pentru tine si biserica ta !
Pastorul : Da va –nteleg ; dar acum sunt foarte ocupat ; de aceea va rog sa nu deranjati !
Vocea din receptor : Nimeni n-ar trebui sa fie asa de ocupat încît sa nu-si faca timp sa ma primeasca; as vrea sa-ti vorbesc tie si bisericii tale !
Pastorul : Oh Domnule ; Ce grup din biserica reprezentati ? Cine va trimis si cine se angajeaza sa va sustina ?
Vocea din receptor : Am fost trimis de Tatal meu, si am ceva important sa spun tuturor din partea Lui.
Pastorul : Ma bucur sa aud asta; dar avem deja un serviciu foarte încarcat astazi .Am tiparit deja programul si nu mai putem schimba nimic în ultimul minut !
Vocea din receptor: Membrii bisericii tale s-ar bucura sa ma asculte, pentru ca am asa de multe sa le spun !
Pastorul: Îmi pare foarte rau domnule ; subiectul nostru pentru aceasta duminica este „Cum sa-L primesti pe Hristos” ! Nu stiu daca subiectul pe care îl aveti, s-ar potrivi cu al nostru ! Asa cum v-am spus deja , suntem o biserica cu un pogram foarte încarcat. Sa va spun numai ceea ce s-a întîmplat în aceasta saptamîna : Luni dimineata am avut antrenament pentru fotbal, iar seara , sora Sara Jones , ne-a prezentat cele mai frumoase diapozitive cu aspecte din viata ei. Marti am avut un program în oras : tinerii si adolescentii bisericii au mers la scating si pentru a se da cu rolele. Miercuri seara cei mai în vîrsta au venit la biserica la cercul de lucru manual, iar dimineata, barbatii au avut „Micul dejun cu rugaciune „!
Vedeti; toate astea s-au întîmplat numai pîna miercuri ! Sfîrsitul de saptamîna a fost si mai încarcat. Dupa cum usor va puteti da seama programul nostru este plin. Dar daca aveti o persoana de contact, sau pe cineva care va reprezinta, va rog sa ne contacteze cîndva la toamna ; se poate ca atunci sa avem vre-o fereastra în program !
Pe cînd pastorul astepta sa continuie, vocea n-a mai dat nici un raspuns , de aceia pastorul a intervenit :
Pastorul ; Domnule ; Domnule ! Ce s-a întîmplat Domnule ?
Domnul Isus plecase ! A venit la ai Sai si ai Sai nu L-au primit, pentru ca pastorul avea un program prea încarcat , iar biserica era prea angajata în ceea ce nu merita !
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa-Ti recunosc vocea si felul în care îmi vorbesti, primindu-Te în viata mea si-n mijlocul Bisericii în care slujesc . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Isus le-a vorbit din nou, și a zis: " Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții. " ( Ioan 8:12 )