Meditație 04 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 224
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2547-04-august]04 August [/url]
„ Daca astfel îmbraca Dumnezeu iarba , care astazi este pe cîmp , iar mîine va fi aruncata în cuptor , cu cît mai mult va va îmbraca El pe voi , putin credinciosilor ?
Un pastor a povestit despre o membra din biserica sa , care tot timpul avea ceva de facut. Niciodata nu-si gasea un timp în care sa-si traga rasuflarea. Vazînd-o asa de ocupata , pastorul i-a zis : „Cum crezi ca Dumnezeu îti va da binecuvîntarea ce a pregatit-o pentru tine, daca tu nu te opresti niciodata sa o poti primi ? Alergi continu ; Cum vrei ca Dumnezeu sa te prinda ?
Aceasta este o întrebare care se potriveste si multora dintre noi. Un om care a trait avînd un ritm al vietii foarte alert , fiind antrenat pentru a cuprinde toate lucrurile, cînd a ajuns aproape de sfîrsitul vietii a spus :
„ Daca ar trebui sa iau viata de la început, voi încerca sa fiu mai indiferent, si nu m-as supara daca as face mult mai multe greseli ! As încerca sa merg mai des la munte si m-as trezi mai devreme sa pot vedea de mai multe ori rasaritul de soare. Voi trai mai mult în prezent, fara sa fiu împovarat de trecut, sau îngrijorat de ziua de mîine. Voi fi mult mai practic . Îmi voi face o lista a prioritatilor si nu voi abandona niciodata ceea ce am scris.
Voi cauta mai întîi Imparatia lui Dumnezeu , multumindu-ma cu tot ceea ce El îmi va da. Ma voi ruga mai mult, îi voi iubi si voi petrece mai mult timp cu cei din familia mea. Nu ma voi rusina de oameni, ci voi vorbi mai mult cu ei despre Hristos , indiferent de ceea ce altii vor crede despre mine . Daca ar trebui sa iau viata de la început, multe lucruri nu le-as mai face la fel !
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa-mi gasesc linistea si pacea sufletului meu în Tine. Amin



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci cine iubește viața, și vrea să vadă zile bune, să-și înfrâneze limba de la rău, și buzele de la cuvinte înșelătoare. ( 1 Petru 3:10 )