Meditație 01 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 162
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2550-01-august]01 August [/url]
„M-am luptat lupta cea buna , mi-am ispravit alergarea , am pazit credinta. Deacum ma asteapta cununa neprihanirii , pe care mi-o va da , „în ziua aceea” , Domnul , Judecatorul cel drept. Si numai mie , ci si tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui” 2 Tim .4:7-8
Apostolul Pavel a fost pe deplin constient de Cel ce l-a chemat si caruia i-a predat viata. Pentru el, Dumnezeu, n-a fost o entitate abstracta sau o ideie vaga. Ci el L-a cunoscut pe Dumnezeu ca fiind : antrenorul sau , colegul sau de echipa , sau presedintele juriului competitiei în care alerga.
El stia ca numai prin harul si ajutorul lui Dumnezeu va ajunge sa treaca linia de sosire de la sfîrsitul vietii ca învingator. Înainte de a-si sfîrsi alergarea, el simtea deja medalia de aur atîrnîndu-i de gît , coroana de lauri deja asezata pe cap si auzea cu anticipatie corul de martori care îl ovationa la terminarea cursei.
Pentru a fi motivati sa alergam cu toata staruinta si pentru a ajunge sa ne sfîrsim cu bine cursa vietii, si noi ar trebui sa traim aceiasi anticipatie Sportivii stiu la ceea ce fac referire ! Un studiu efectuat asupra învingatorilor , a aratat ca înotatorii anticipeaza ca vor atinge peretele bazinului înaintea celorlalti , iar alergatorii , ca vor pasi primii peste linia de sosire . Învingatorii anticipeaza bucuria succesului si o traiesc înaintea spectatorilor si chiar înainte ca aceasta sa se fi realizat. Bucuria succesului îi motiveaza si le da noi puteri pentru a înainta cu si mai multa daruire.
Apostolul Pavel a anticipat acel moment al încoronarii , pe care l-a trait înainte de a se fi petrecut. Acest fapt l-a determinat sa nu renunte sau sa încetineasca cursa. Avînd ca perspectiva cerul, el a alergat cu staruinta pîna la capat.
Înaintasii nostri spirituali, au avut aceiasi perspectiva. Cu aceiasi credinta , cu ochii pironiti spre cer si spre rasplatire, au suferit dureri , necazuri si chiar martirajul , stiind ca prin toate acestea sunt mai mult decît biruitori.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa am privirea atintita spre cer si sa sfîrsesc cursa vietii , stiind ca sunt învingator în Numele Tau. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 August | Salvatorul.ro
meniu prim
A fi curajos nu înseamnă a te arunca înainte în orice primejdie cu orice risc, ci a fi hotărât întotdeauna de a fi de partea adevărului.