Meditație 28. Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 100
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2554-28-iulie]28. Iulie [/url]
„De alta parte stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu , si anume , spre binele celor ce sînt chemati dupa planul Sau „ Romani 8 28
Cei mai multi oameni nu mai întreaba : „Cum voi ajunge în cer „? Întrebarea cea mai fregventa astazi este : „Cum voi reusi sa ies din situatiile în care ma aflu si sa închei cu bine aceasta zi „? Orizontul fiintei umane s-a limitat la aici si acum !
Desi aceste întrebari sunt diferita ca perspectiva , au totusi ceva în comun: „Nu putem sfîrsi bine ziua si viata, fara ajutorul lui Dumnezeu.
Cu cît suntem mai aproape de Domnul, cu atît mai mult El va avea o influenta mai mare asupra vietii noastre. Este acelasi efect pe care cineva îl va trai apropiindu-se de soare: Cu cît ne apropiem mai mult de soare , cu atît mai mult lumina si caldura vor influenta viata noastra. Cînd cineva va merge în sens invers , deăpartîndu-se de soare , atunci frigul si întunericul îl va cuprinde. Care este sensul vietii tale ?
Chiar daca viata îti este umbrita de norii problemelor si-al încercarilor astazi , nu uita ca acestia vor trece curînd si nu te vor influenta decisiv , daca mergi în directia cea buna.
Rug. Doamne Dumnezeule , ajuta-ma sa nu uit niciodata ca nu mi se poate întîmpla nimic rau astazi, sau în tot cursul vietii mele, ceea ce eu împreuna cu Tine sa nu pot birui . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28. Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți răbdători în toate și mulțumiți-I Domnului chiar și în încercare, căci numai la El aveți salvare!