Meditație 27 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 111
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2555-27-iulie]27 Iulie [/url]
„ Cautati mai întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui si toate aceste lururi vi se vor da pe deasupra”. Mat 6:33
Ati fost vreodata în criza de timp si încercînd sa va încheiati la un plover cu multi nasturi , cînd ati încheiat ultimul nasture ati constata ca acestia nu sunt încheiati corect ? Stiti ce s-a întîmplat de fapt ? Ati gresit la primul nasture ! N-ati încheiat primul nasture la locul potrivit iar, toti ceilalti au fost încheiati în locasuri gresite, dînd impresia ca sunt în locasul cel bun.
Aceasta situatie este un bun exemplu si pentru experientele vietii. Domnul Isus a subliniat acest fapt în Predica de pe Munte , spunînd : „Cautati mai întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” !
Daca nu punem pe priml plan Împaratia lui Dumnezeu si nu-L facem pe Domnul Isus prioritatea vietii noastre, toate celelalte lucruri la fel ca nasturii de la plover , vor fi în locasuri gresite.
Rug. Dumnezeul dragostei; ajuta-ma sa-ti ofer primul loc în viata mea, ca toate celelalte lucruri sa fie la locul potrivit si în ordine corecta .Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 27 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !