Meditație 24 Iunie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 122
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2558-24-iunie]24 Iunie [/url]
„El a purtat pacatele noastre în trupul Sau ,pe lemn , pentruca noi , fiind morti fata de pacate , sa traim pentru neprihanire; prin ranile Lui ati fost vindecati”. I Petru 2:24
Cu cîtiva ani de zile în urma , o familie a cîstigat o suma foarte mare de bani la loterie. Ani în sir ei au muncit din greu pentru a-si plati datoriile.Pentruca s-au împrumutat de la banca pentru a- cumpara casa în care locuiau, pentru a putea supravetui si a scapa de povara acestor datorii ,fiecare membru al familiei a trebuit sa caute o slujba .
Dupa ce au primit banii cîstigati,peste noapte , aceasta familie a scapat de datorii. Dupa ce au achitat costul casei si-au zis: „ suntem cu adevarat liberi”! Acum îsi puteau cumpara orice casa si-ar fi dorit, platind în numerar. Avînd asa de multi bani , au decis sa nu mai mearga la munca si îsi permiteau sa cumpere tot ceea ce nici nu au visat înainte.
Dupa un an de zile, un redactor al unui cunoscut ziar s-a interesat de aceasta familie. Dupa investigatii acesta a scris un articol despre ceea ce li s-a întîmplat în libertate. Articolul a socat pe toti cei care l-au citit, pentru ca în el se arata ca : tatal era deja mort de trei luni de zile . Doctorii l-au diagnosticat cu grave probleme ale ficatului ,cauzate de prea multa bautura. Mama locuia numai cu fiica sa într-o alta locuinta si nu mai vorbea cu restul familiei . Casa în care locuisera era parasita si lasata în paragina. Unul dintre fii era în puscarie condamnat pentru crima, iar celalalt copil si-a cumparat o casa pe care a împrejmuit-o cu un gard foarte înalt si cu zabrele la geamuri, ca nu cumva cineva sa-i fure banii pe care îi mai avea.
Cînd redactorul a vorbit cu vecinii acestei familii, acestia dadeau din cap spunînd :

„ au fost o familie deosebita, dar n-au stiut cum sa traiasca în liberate „!
Provocat de trista experienta a acestei familii , redactorul si-a încheiat articolul cu întrebarea : „Ce înseamna sa fii liber „? Ai grija ce vei raspunde, pentru ca adevarata libertate ti-o poate da numai Hristos.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajutama sa pot gasi adevarata libertate si împlinire în Tine . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Iunie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ajunge sus, cel care ajută pe altul să urce...