Meditație 23 Iulie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 219
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2559-23-iulie]23 Iulie [/url]
„ Ramîneti dar tari, si nu va plecati iarasi sub jugul robiei „. Gal 5:1
În anul 1960 a fost un serial de televiziune în care la sfîrsitul fiecarui episod ,actorul principal era prins într-o capcana deosebita din care trebuia sa se elibereze. Toti cei ce urmareau serialul, în saptamîna care urma discutau despre scenarii pe care actorul preferat ar fi putut sa le foloseasca pentru a se elibera.
Toti telespectatorii asteptau cu sufletul si inima strînsa sa vada cum erul lor reusea sa scape din acea prinsoare.
Chiar si producatorul acestui program traia aceiasi framîntare, pentru ca scriitorul serialului nu prezenta scenariul serialului în avans. Într-o saptamîna scriitorul a scris un scenariu în care eroul principal a fost prins într-o capcana din care era imposibil sa se elibereze. Cu toate ca a cautat toata saptamîna , scriitorul n-a gasit nici o solutie pentru a scrie scenariul pentru eliberare.
Toti se întrebau: ce este de facut ? La începutul noului episod însa, în loc a fie pezentate scene prin care eroul sa iasa din prinsoare, pe ecranele televizoarelor a aparut un mesaj simplu care anunta ca printr-o întîmplare miraculoasa, eruol s-a eliberat.
Acest anunt i-a intrigat pe telespectatori. Nimeni nu voia ca eliberarea sa vina fara efort sau fara un pret pe care sa-l plateasca cel închis. Toata saptamîna acestia s-au framîntat, au cautat si si-au imaginat scenarii de eliberare, dar nimeni nu s-a gîndit ca aceasta ar putea veni asa deodata , în mod miraculos.
Acesta a fost însa si mesajul pe care apostolul Pavel l-a comunicat crestinilor din Galatia. Deoarece acestia cautau cu înfrigurare o cale pentru fericire si libertate, apostolul Pavel îi anunta ca aceasta eliberare Dumnezeu ne-o ofera în mod miraculos, prin jertfa lui Hristos. El a gasit ceea ce ei cautau . A fost o vreme cînd a fost prins în capcana pacatului sub stapînirea mortii si-a puterii întunericului , dar fara a depune vre-un efort sau a plati vre-un pret , a gasit eliberarea întîlnindu-l si primindu-l pe Hristos.
Daca te afli în aceeasi prinsoare, Hristos îti poate da si tie aceiasi binecuvîntare , numai prin credinta.
Rug. Doamne Dumnezeule: îti multumesc ca esti biruitorul diavolului, pacatului si-al mortii si ca prin moartea si învierea Fiului Tau mi-ai cîstigat libertatea.Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Semeni un gând, culegi o faptă. Semeni o faptă, culegi un obicei. Semeni un obicei, culegi un caracter. Semeni un caracter, culegi un DESTIN!