Meditație 22. Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 184
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2560-22-iulie]22. Iulie [/url]
„ Sa nu luati nici aur, nici argint, nici arama în brîiele voastre, nici traista pentru drum, nici doua haine, nici încaltaminte, nici toiag, caci vrednic este lucratorul de hrana lui.” Mat .9:8-10
Încercati sa va imaginati împreuna cu mine care era îmbracamintea tipica a unui evreu din Palestina din timpul Domnului Isus . Atît barbatii cît si femeile aveau 5 articole de îmbracaminte: doua tunici; una le acoperea trupul gol, iar cealalta era o mantie pe care o foloseau peste acea tunica în timpul zilei si ca învelitoare în timpul noptii. Apoi un brîu strîngea cele doua tunici în jurul coapselor, un turban le acoperea capul, iar în picioare evreul obisnuit purta sandale.
Cei ce calatoreau purtau pe umar un sac în care îsi puneau banii si mîncarea , iar în mîna aveau un toiag cu care se sprijineau si se aparau în caz de pericole. Cînd Domnul Isus i-a trimis pe ucenici în misiune, le-a spus ca si acest echipament este prea mult !
Nu cumva ne-am împovarat viata cu prea multe bagaje ? Dumnezeu ne cheama sa lasam tot ceea ce ne-ar împiedica si sa mergem sa-L vestim pe Hristos celor ce nu-L cunosc. Toti cei ce sunt gata sa-L urmeze prin credinta , vor fi rasplatiti, pentru ca Dumnezeu însusi este Cel ce poarta de grija.
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa pot lepada orice piedica si pacatul care ma înfasoara asa de lesne, ca sa pot alerga cu staruinta în alergarea si slujba la care m-ai chemat. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22. Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Lepădați, dar, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă, de clevetire. ( 1 Petru 2:1 )