Meditație 15 Iulie

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 120
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2567-15-iulie]15 Iulie [/url]
„Domnul este taria mea si temeilul cîntarilor mele de lauda: El m-a scapat . El este Dumnezeul meu: pe El îl voi lauda; El este Dumnezeul tatalui meu: pe El îl voi preamari .”Exod 15:2
Nu-l veti gasi niciodata pe apostolul Pavel laudîndu-se si spunînd : „ uitati-va la mine fratilor : sunt omul care altadata am persecutat biserica ! priviti ; sunt cel ce port ca semn pentru smerenie, acest tepus în carne; dar cu toate acestea , Hristos m-a folosit sa plantez biserici pretutindeni în lume ! El nu s-a laudat niciodata cu capacitatile si slujirea sa, ci numai cu crucea lui Hristos.
Desi apostolul Pavel a fost un om cu o capacitate intelectuala deosebita . El a fost în acelasi timp si un om smertit . Daca n-ar fi avut tepusul din trupul sau, s-ar fi bazat pe abilitatile sale, în loc sa conteze pe puterea lui Dumnezeu !
Slabiciunile lui au ajuns , puncte forte , cicatricele au devenit trofee, iar ranirile au devenit un nimb Aceleasi lucruri ni se pot întîmpla si noua daca slabiciunile noastre ne ajuta sa crestem , sa fim mai determinati pentru a atinge succesul ,si daca acestea ne motiveaza sa încercam lucruri noi, bazîndu-ne nu pe capacitatile noastre ci pe ajutorul lui Dumnezeu .
Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa te slujesc contînd pe ajutorul Tau . Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai mare curaj este să ceri ajutorul la nevoie!