Meditație 12 Iunie (5)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 194
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2570-12-iunie-5]12 Iunie (5)[/url]
„ V-am trimis pe Timotei , fratele nostru si slujitorul lui Dunezeu în Evanghelia lui Hristos, ca sa va întareasca si sa va îmbarbateze în credinta voastra, pentruca nimeni din voi sa nu se clatine în aceste necazuri ; caci stiti singuri ca la acestea suntem rînduiti” I Tes.3:2-3
Un adolescent numit Vicent Peale,a mers la cumparaturi cu tatal sau, Dr. Charles Peale. Acesta a fost un doctor renumit care si-a abandonat cariera medicala alegînd sa slujeasca ca pastor într-o biserica Metodista.
Pe cînd se îndreptau spre un magazin de pe o strada din Cincinatti, le-a iesit înainte un boschetar neîngrijit îmbracat în zdrente. Acesta l-a apucat cu putere de mîna pe Vicent , fortîndu-l sa-i dea bani sa-si cumpere ceva de mîncare. Copilul s-a smuls din strînsoarea mîinii acelui necunoscut si a fugit printre trecatori în lungul strazii.
Tatal sau Dr. Charles Peale, l-a ajuns din urma pe fiul sau, i-a dat 5 dolari spunîndu-i
sa-i ofere strainului, în Numele Domnului Isus. Vicent a luat banii si cu inima plina de teama s-a întors spre acel om al strazii. Acesta cînd a primit banii a zîmbit si fata i s-a luminat.
Dupa ce copilul s-a întors, în timp ce –si continuau drumul , tatal l-a întrebat ce a trait atunci cînd a mers din nou spre strainul care l-a apucat de mîna? Astazi am vazut ce-a ajuns omul fara de Dumnezeu ; a raspuns Vicent. Auzindu-i marturisirea , tatal l-a întrerupt spunîndu-i : „Cînd îi privesti pe oameni sa nu te uiti la ceea ce ei sunt, ci la ceea ce ei pot deveni!
Daca expresia fetei acestui necunoscut s-a schimbat atunci cînd a primit banii , Hristos poate aduce o schimbare mult mai profunda, înoindu-i viata si inima.
Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa-i pot vedea pe cei din jurul meu asa cum îi privesti Tu si sa iau în considerare todeauna ceea ce ei pot deveni. Amin
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Iunie (5) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine dintre voi este înțelept și priceput? Să-și arate, prin purtarea lui bună, faptele făcute cu blândețea înțelepciunii! ( Iacov 3:13 )