Meditație 11 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 109
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2572-11-iulie]11 Iulie [/url]
„Cine îsi va pastra viata ,o va pierde ; si cine îsi va pierde viata, pentru Mine, o va cîstiga” Mat 10:39
Vlerie Place, este un nume fara importanta în ochii lumii. Potrivit standardelor umane viata ei nu reprezinta nimic. Cu cîtiva ani de zile în urma însa, aceasta tînara de numai 23 de ani, a hotarît sa mearga în Somalia unde sa lucreze ca asistenta medicala.
Ea a decis sa mearga sa-i ajute pe cei ce nu mai aveau nici o speranta de viata. Desi era îngrijorata de siguranta ei în aceasta tara cu o societate instabila, nimic nu a putut-o opri pentru a-si împlini chemarea pe care a primit-o.
Ajunsa în Somalia, a început sa lucreze pregatind masa pentru cei înfometati într-un centru de zi din Mogadishu. Prin slujirea ei copiii care altfel ar fi murit de foame, au fost hraniti. Valerie a deschis chiar si o scoala în care acesti copii au început sa învete. Atunci cînd primii copii au reusit sa cîstige în cadrul unei competitii , ea a ajuns pe prima pagina a ziarelor, care au mediatizat efortul si dedicarea sa.
La numai cîteva zile însa dupa acest eveniment, ea a fost omorîta de o banda criminala chiar în fata scolii pe care o înfiintasera.
Valerie a ales sa-si riste viata pentru a-i ajuta pe altii. Domnul Isus ne-a spus ca cei ce-si vor pierde viata slujindu-l pe Domnul , de fapt o vor cîstiga. Ea a fost o ucenica credincioasa care a platit pretul slujirii . Ce se poate spune despre tine ? Domnul Isus ne-a chemat sa-L urmam în toate circumstantele vietii. Ucenicia todeauna cere un pret, dar costul ei se merita. Pentru ca cei ce doresc sa-si pastreze viata, o vor pierde. Numai ce ce sunt gata sa-si riste viata pentru Hristos o vor cîstiga.!
Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa fiu gata în orice vreme sa platesc pretul uceniciei pregatit sa împlinesc orice slujire. Amin.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Uneori trebuie să plouă ca să-ți dai seama cât îți lipsește soarele.