Meditație 04 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 227
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2579-04-iulie]04 Iulie [/url]
“ Si sa nu dati uitarii binefacerea si darnicia ; caci lui Dumnezeu jertfe ca acestea îi plac” Evrei 13 :16
Într-un discurs, Halford Luccock a aratat ca în zilele noastre, afirmatia ”mi-a vorbit îngerul” , a devenit o expresie uzuala. Tot mai multi oameni în încercari grele , sau în momente de mari decizii, spun ca au actionat astfel pentru ca asa le-a spus îngerul !
Luînd în considerare aceasta marturisire , el a încercat sa descopere ce spune „îngerul” si care este cel mai fregvent mesaj venit din partea lui Dumnezeu, prin îngeri?
Facînd mai multe cercetari, Luccock a descoperit ca cel mai fregvent mesaj venit prin îngeri implica urgenta si actiune. Pentru cei aflati în dificultati si probleme ,n-a fost todeauna placut sa auda ceea ce Dumnezeu a vrut sa le comunice atunci cînd le-a vorbit printr-un înger . Cui îi place sa auda spunîndu-i-se „trezeste-te „ la ora 3.oo , dimineata ?
Cu toate acestea, un înger a venit la apostolul Petru în timpul noptii pe cînd acesta dormea în închisoare, spunîndu-i : „Scoala-te iute „! Si ca sa-l trezeasca l-a lovit în coasta. Si lui Ghedeon, în vremea în care era paralizat de frica dusmanului , Îngerul Domnului i-a adresat aceleasi cuvinte : „Scoala-te ; si cu puterea pe care o ai , du-te si izbaveste pe Israel din mîna lui Madian.
Cînd Ilie dorea sa moara rapus de descurajare si nesiguranta, Îngerul Domnului l-a atins de doua ori spunîndu-i acelasi mesaj : „Scoala-te si manînca „! Într-o vreme în care mînia lui Irod s-a deslantuit împotriva pruncilor din Betleem, un Înger al Domnului i s-a aratat lui Iosif în vis, spunîndu-i : „Scoala-te , ia pruncul si pe mama lui si fugi în Egipt „!
Îngerii trimisi de Dumnezeu pentru a-l salva pe Lot si familia lui de la judecata lui Dumnezeu care urma sa se dezlantuie asupra cetatilor Sodoma si Gomora, de mai multe ori au repetat acelasi mesaj: „Sculati-va; iesiti din locul acesta ! Si pentru ca Lot zabovea, Îngerii lui Dumnezeu i-au apucat de mîna pe el, pe nevasta-sa si pe cele doua fete ale lui, zorindu-i sa paraseasca cetatea. Cînd Lot a cerut sa ramîna în Toar, Îngerul Domnului i-a spus : „Grabeste-te de fugi în cetate, caci nu pot face nimic , pîna nu vei ajunge acoloo „!
Si lui Filip Îngerul Domnului i-a vorbit cu acelasi imperativ: „Scoala-te si fugi la miazazi pe drumul care pogoara spre Ierusalim la Gaza”!
Ia în considerare sublinierile facute de Halford Luccock, si mai presus de zgomotul si problemele lumii contemporane asculta vocea îngerului care te cheama sa parasesti fotoliul confortabil si viata monotona, prin acelasi imperativ : „Scoala-te si actioneaza repede „!
Dumnezeu asteapta ca noi sa ne grabim sa –L marturisim si sa vestim Evanghelia pîna la marginile pamîntului. De cîte ori ai auzit acest mesaj pîna acum ? Ce astepti sa-ti mai spuna îngerul ca sa poti raspunde : „Iata-ma trimitema „?
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa ma trezesc înainte de a fi prea tîrziu si da-mi putere sa raspund imediat chemarii Tale. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 04 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi.