Meditație 03 Iulie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 126
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/2580-03-iulie]03 Iulie [/url]
„ Harul , îndurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal, si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, în adevar si în dragoste ! 2 Ioan 1:3
Principiile pe care Domnul Isus le-a predicat, El le-a trait mai întîi. El a stat la masa cu tot felul de oameni : greci, iudei, vamesi si pacatosi. Pentru toti acestia, El a oferit aceiasi masura a harului si-a binecuvîntarilor Sale. Astfel a luat apararea lui Zacheu, un om care era dispretuit si neacceptat de toti. Apoi a acceptat sa se întîlneasca în secret cu Nicodim, un om care desi era învatator al Legii, avea multe lagune spirituale.
Aceste principii au continuat sa fie o practica si în biserica primara. Iacov, fratele Domnului, ne-a învatat atunci cînd venim la casa Domnului, sa nu facem deosebire între bogat si sarac , cautînd la fata omului. Iar apostolul Pavel ne spune ca în Hristos nu este deosebire nici chiar între barbat si femeie. Din punct de vedere spiritual, cei doi au acelasi statut.
Ce minunata stare de har ! În biserica toti suntem „una”; fara deosebiri între noi ,suntem chemati sa traim în unitate. În partasia celor credinciosi nu trebuie deci sa existe nici o discriminare între bogat si sarac, barbat si femeie , oameni de rang sau minoritati, celebritati si oameni obisnuiti. Nu Trebuie sa existe nici o deosebire bazata pe cine esti, ce ai, sau ce ai facut , pentru ca în ochii lui Dumnezeu toti suntem egali , iar între noi avem acelasi statut : „Copii ai lui Dumnezeu „!
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa traiesc eu mai întîi, ceea ce spun altora .Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Iulie | Salvatorul.ro
meniu prim
Mai bine o bucată de pâine uscată, cu pace, decât o casă plină de cărnuri, cu ceartă! ( Proverbele 17:1 )